Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaş farkını sorun etmiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Ama pek öyle değil. Hissettiklerinizin size yön vermesinden çekinmeyin. Karşınızdakinin bu konudaki rahatlığı sizi etkilemeli.

Bugünlerdeortamınızda yaşanacak bazı olaylar sizi olumlu etkileyecek. Sınırlı güven duyduğunuz insanların size zarar vermekten çok, sizden yararlanmak niyetleri var.

Bugünlerde para tartışmalarına neden olabilirsiniz. İyi niyetinize rağmen sorun yaratan taraf olacaksınız. Henüz netleştiremediğiniz konularda bütçenizi riske sokmaktan kaçınmalısınız.

İkili bir ilişkide zarar görebilirsiniz. Adımlarınızı sağlam atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin değer yargılarınızdan çok etkilenen bir yakınınızla özel bir iletişim kurmaya çalışacaksınız. Arkadaşlıklarda canlı atak kişiliğiniz insanlar üzerinde biraz fazla istekli olabiliyor. Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, kimi sorunlar da buradan kaynaklanıyor.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü, sağlıklı bir yaşam ve maddi açıdan doyurucu bir hayatın özlemini vurguluyor. Bizim bir amacımız var ve bunu gerçekleştirmek için çaba harcıyoruz. İşte bu görünüm zorluklar karşısında pes etmeden ilerlemede desteğimiz oluyor. Saat 11:23 itibariyle etkili olacak Ay-Neptün kavuşumu problemlerimiz olsa da, içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu partneriniz,ortağınızla aranızdaki farklılıkları düşünce anlamında ortaya çıkarıyor. Karşı tarafın şahsına özel halleri, fikirleri, alışılmadık tavırları, taraflı bakış açısı, çabuk verdiği kararlar sizinle örtüşmediği için, ilişkide zorlanan taraf siz oluyorsunuz. Sürekli bir karşı çıkış, gerginlik bu beraberliği kimi zaman zorluyor. Evet çekim gücü aranızda yoğun. Ancak böyle bencil hareketlere de pek tahammülünüz yok. Bazı Teraziler ise, inişli-çıkışlı bu ilişki yaşantıları, başlayıp biten beraberlikler yüzünden yorgunlar. Ancak bu görünüm diyor ki, olan bitene iyi bakın ve gerçekçi olun. Ne çekip gitmek çözüm ne de düşünmeden etmeden ilişkiye başlamak doğru. Ayarımızı bileceğiz. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konulardaki etkinliğini, güçlü olmak, kontrolü elinizde tutmaktan yana olacağınızı göstermektedir. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlandığın kişiyi etkileyecek bir cazibeye bürüneceksin. Konuşmalarınla kendine hayran bırakabilirsin.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karşılaştığınız tüm olaylar hayatınızı şekillendirmeniz için önemli fırsatlar sunabilir. Koşullara karşı direnç oluşturmadan uyum sağlamanızı tavsiye ederiz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizle, kişisel düzen ve sağlığınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Hayal gücünüzü harekete geçirecek bir uğraş bulmak iyi olabilir.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ortak kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Olmadık konularda inatlaşmak ikinizi de üzmekten başka bir işe yaramıyor.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından, evliliğinizde veya birlikteliğinizde temkinli ve dikkatli davranmanız gereken bir gün olabilir. Zira karşınızdaki kişi, eşiniz veya sevgiliniz size hiç ummadığınız fikir ve düşüncelerle yaklaşabilir, dengeyi bulmak için uğraş vermeniz gerekebilir.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanla farklı ve sıradışı şeyler yapmak isteyecek ve normal rutinin dışında bir gün geçireceksiniz. Özel ilişkilerinizde farklı ve değişik olan konular her zamankinden daha fazla ilginizi çekebilir.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilhassa beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili gün geçireceksiniz. Aroma terapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Diğer taraftan kendi öz benliğinizle ilgili gelişim planları yapabileceğiniz ve sezgisel yönünüzü ön plana çıkartabileceğiniz bir durum da ortaya çıkabilir. Akşam saatleri ilişkinize odaklanacağınız ve aranızdaki iletişimi kuvvetlendirebileceğiniz anlar olabilir. Hizmet alanınızdan aldığınız sezgi gücünü krizli alanlara aktarmak için üç gününüz olacaktır.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz veya sorumluluklarınızla ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkündür. Yeni görevler yüklenmek zorunda kalabileceğiniz gibi, değişen şartlara uyum sağlamak için programınızı da değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>