Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlanmacı kişiliğiniz karşı tarafın kendine fazla güvenmesine neden olmuş olabilir. Duygularınızı çok fazla belli etmezseniz daha iyi olur. Önce güven ilişkisinin oturması lazım.

Arka arkaya yoğungünleri geçirdiniz. Tüm bu yorgunluğunuzun karşılığını göreceğiniz günler sizi bekliyor. Ayrıca yeniteklifleri alabilirsiniz, acele etmemeye çalışın.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda daha akıllıca davranmanız gerekiyor. Bir verim alamamanızın nedeni bu. Herhangi bir borç içine girmemeye dikkat etmeniz gerekiyor.

Aslında güvenmediğiniz insanlar ağzınızdan laf çekiyor, ya da başka kanallardan laf topluyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah kafanıza takılan ufak bir ayrıntıyı akşama kadar düşünüp, kendi kendinize kötü bir gün geçireceksiniz. Sürekli geçmişi düşünüp bir takım pişmanlıklar duymanız size hiç birşey kazandırmayacağı gibi yıpranmanıza neden olur. Gün boyu çevrenizdeki insanlardan ve onlarla konuşmaktan kaçacaksınız. Sevdiğinizden alacağınız telefon moralinizi düzeltecek.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  26 Temmuz saat 05:25-14 Eylül saat 00:57 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, maddi ve manevi kazanç evinizle alakalı yaşam alanınızdan geçeceği için görüyoruz ki, disiplinli bir şekilde ilerlemeniz hayatınızı belirli bir düzene koymanız gerekliliği oldukça fazla. Sahip olmak ve sahip olduklarımızı uzun süreli kendimiz kılabilmek için planlı hareket etmek, hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, kazanç, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli. Mars-Akrep burcunda güçlüdür. Bu güçlü olma hali, size hem fiziksel hem de amaca odaklanma yolunda kuvvet kazandırıcıdır. Bu dönemde kazanma motivasyonunuz yüksektir. Kazançlı çıkabileceğiniz alanları tespit ederek, o alan üzerinde girişimde bulunabilirsiniz. Bu girişimler size gelir olarak yansır. Ayrıca, haklarınızı çiğnetmezsiniz. Alacak-verecek hesabınızı gayet iyi yapabilirsiniz. Deyim yerindeyse, burnunuz iyi koku alır. Kendinizle yüzleşmeniz anlamında da bu dönem iyidir. Paranızı nereye harcıyorsunuz, neden kayıplar yaşıyorsunuz, gereksinimleriniz nedir, gelir-gider anlamında bütçeniz dengeli midir? Bu sorulara cevap bulabilirsiniz. Bir de Jüpiter-Aslan desteğini de hesaba katarsak, ben bu dönemin gücünüzü kanıtlama yönünde gayet olumlu buluyorum. Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle gereksiz nedenlerle tartışmanın size yerer getirmeyeceği bir gündesiniz. Detaylara ne kadar gömülürseniz o kadar zor çıkacaksınız. Hataları artık küçük küçük noktaları ile değil, en geniş şekliyle görün. Çözüme daha kolay ulaştığınızı göreceksiniz. Çevrenizdeki gerilimden bu şekilde sıyrılacaksınız.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzu terk eden Mars maddi alanlarda, biraz da olsa rahatlamanız anlamına gelebilir. Önümüzdeki 6 hafta boyunca parasal konular ön plana çıkıyor. Çalışmalar maddi konularda yoğunlaşabilir. Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir. O yüzden yavaş ve dikkatli hareket edilmeli. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınıza kızıp tatlı krizine giribilecek kadar gerginleşebilirsiniz. Biraz yanlız kalarak bu gerginliğinizi üstünüzden atmaya bakın.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 23' 07" R
Ay
Oğlak
24° 42' 02"
Merkür
Koç
16° 52' 41"
Venüs
Boğa
00° 56' 56"
Mars
Balık
29° 41' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 51"
Satürn
Balık
16° 34' 19"
Uranüs
Boğa
22° 20' 41"
Neptün
Balık
28° 54' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 23"
Lilith
Başak
23° 19' 59"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>