Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi sıkıntılı hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız mesafeli olacaktır. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz ve bu bir çok konuda isteksizlik duymanıza yol açacaktır.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Çevrenizdeki insanları yönetmek ve organizasyonlar konusunda başarılı olacaksınız. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. İşiniz konusunda akılcı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ödemelerinize ilişkin sorunlar çıkabilecektir. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber söz konusu. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Son günlerdeki kırıcı tavırlarınız, haklı nedenlerle ama yanlış bir tarz olarak değerlendirilebilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  Ay-Başak burcu geçişiyle  Çarşamba gününe merhaba diyeceğiz. Sizi  dışarıda olan bitenden ziyade  iç aleminize yöneltecektir. Endişeli düşünebilirsiniz.  Hiçbir şeyi beğenmezsiniz, durmadan söylenirsiniz. Sizi kimsenin dinlemediğinden söz edersiniz. Oysaki sakince konuşsanız fikir alışverişinde bulunsanız çevrenizdeki insanlar kayıtsız kalmadığını siz de görürsünüz. Saat 06:12 Ay-Mars görünümü, iç dünyamızda bir şeyleri kafamıza takabileceğimizi gösteriyor. Titizlenebiliriz. Kendimize göre yorumlayabiliriz. Bunun yerine, biraz rahat olmak, her şeyi bu kadar irdelememek gerekiyor. Saat 08:33 Ay-Satürn görünümünde, şartlar bizi olgun hareket etmeye, çevremizle aramızdaki sınırın farkına varmaya çağırıyor. Fiziksel anlamda sağlığımıza özen göstereceğiz. Saat 11:09 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 19-20 Aralık tarihlerinde, ailevi, sağlık, uzun yolculuklar, girişim, bilgilenme yönündeki işlerinizi derleyip toparlamanız yönünde bir fırsatın, gelişmenin işaretçisidir. Sizi o zaman rahatsız etmiş olan konulara şimdi bir daha baktığınızda çıkış yolu bulabilirsiniz. Saat 12:56  Ay-Pluto görünümü, sorun yaratıcı olan her ne varsa onu devre dışı bırakarak, asıl yapılması gereken işlere ağırlık vermektir. Derinlikli düşündüğünüzde siz de göreceksiniz ki, edindiğimiz tecrübeler yararlı işlere yönlendiğimizde bize zaman kazandırır. Gün içinde aldığınız haberler sizi memnun edici olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak çok parlak bir yıl geçirmediniz. Ailenizin de sebep olduğu bazı maddi zorunluluklar ve borçlar yüzünden kazancınızla, harcamalarınız denk düşmedi ve parasızlık çektiniz. Son zamanlardahayatınızda bazı kıpırdanmalar olması moralinizi düzeltmeye başlayacak.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız, arkadaşlık ilişkileriniz veya evinizle ilgili durumlarda tartışmalara girmemeniz yararınıza olur. Yaşam tarzınızda yapacağınız olumlu değişiklikler için bazı planlar yapmaya ve fırsatları araştırmaya ihtiyacınız var. Şahsi dokümanlarınızı kaybetmemeli ve belli bir düzende tutmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maneviyatı yüksek, duygu paylaşımlarına ve kadersel etkilere açık günlerdeyiz. Öğle saatleri civarında, olumlu diyaloglar kurabilir, işlerimizde daha hızlı ilerleyebiliriz. Olumlubirliklerine, ilişkilere veya karşılaşmalara açık birkaç gündeyiz. Şiirsel paylaşımların, romantik atmosferlerin ortaya çıkabileceği, sanatsal yönümüzü gösterebileceğimiz etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan koşullar olabilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ön göremediğiniz koşullar sizi kısıtlayabilir. Olaylara karşı soğukkanlı olmaya çalışın. İkili ilişkilerinizde yaşanan değişim sizi yorabilir. Beklemediğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. İçinize dönebilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Teraziler hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik ve ağırlık, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Bir kere kendinizi harekete geçirdikten sonra rahatlayacaksınız.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmaşık ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, bugünden itibaren zihinsel dağınıklığınız ortadan kalkıyor. Arkadaşlarınızla aranızda daha önce çıkmış olan anlaşmazlıkları gidebilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiğiniz insan ile olan ilişkilerinizde cömert olabilirsiniz. Bunun karşılığını olumsuz tutumlar ile alırsanız ters tepkiler gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatlamaya çalışın. Şu sıralar yediklerinize dikkat edin.

27 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>