Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına da yapmayın. İnsanlar konuşurken onları dinlemiyor, ciddiye almıyor ve sinir bozuyorsunuz. Kendinizi dünyanın merkezi zannediyor olabilirsiniz ama bugün başınıza gelecek bir şey sonucu ayaklarınız tekrar yere basacak. Melankolik bir yapıya sahip olmamanın çoğu kez faydasını görüyorsunuz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:42 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniayı ben sizler açısından, kişisel gelişiminizi belli bir alanda ve yetenekleriniz doğrultusunda güçlü bir şekilde ifade olarak görüyorum. Kaldı ki, bu ifade tarzı, artistik, sanatsal, organizasyon, grup faaliyetleri ve topluluklara hitap anlamında son derece olumludur. Tümüyle performansınızı yükseltici, gereksinim duyduğunuz her ne varsa onu elde etmenizde yardımcıdır. Sizi sadece bireysel anlamda parlatmakla kalmaz, başkalarının gözünde de özel bir kişi haline getirir. Eğer siz, insanlarla samimi bir dille bağlantı kurarsanız, emin olunuz ki, sizi içtenlikle dinlemeye hazır olacaklardır. Bu Yeniay, adı üstünde bir yeniliğin ilk adımıdır. Henüz heyecanlı, kafamızın içinde soru işaretleri taşıyor olabiliriz. Fakat kendinizden emin olunuz. Çünkü atacağınız adım size bir misyon veya vizyon anlamında güç kazandırabilir. Toplumsal hayatın bizzat ortasında yer almanız, insanları yüreklendirmeniz, cömert yanlarınızla kucaklamanız, size artı puanlar kazandırır. İşbirliğinde bulunmaya gönüllü olunuz. Çünkü size uzatılan dost ellerle karşılaşacağınız bu Yeniayın güçlü desteğiyle, önemli kişilerle tanıştırılmanız, bir davet, organizasyon veya görüşmede bulunarak yeni bir yola adım atmanız mümkün gözüküyor. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor ve geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz. Akıllı olduğunuz bir gerçek fakat önsezilerinizin sizi yanıltabileceği bir gün içindesiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuzu terk eden Mars maddi alanlarda, biraz da olsa rahatlamanız anlamına gelebilir. Önümüzdeki 6 hafta boyunca parasal konular ön plana çıkıyor. Çalışmalar maddi konularda yoğunlaşabilir. Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir. O yüzden yavaş ve dikkatli hareket edilmeli. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HARCAMA yapmanız gereken şeylerde tutumlu, gereksiz harcamalarda bonkörsünüz. Dikkat edin, son pişmanlık fayda etmez.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 23' 07" R
Ay
Oğlak
24° 42' 02"
Merkür
Koç
16° 52' 41"
Venüs
Boğa
00° 56' 56"
Mars
Balık
29° 41' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 51"
Satürn
Balık
16° 34' 19"
Uranüs
Boğa
22° 20' 41"
Neptün
Balık
28° 54' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 23"
Lilith
Başak
23° 19' 59"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>