Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sorunlu günler yaşıyorsunuz. Sevgilinizle iletişiminiz çok kısıtlı ve ona yeteri kadar açılamıyorsunuz. İlişkinizi düzeltmek istiyorsanız daha açık olmalı ve ona ilginizi göstermelisiniz.

İş hayatınızda başarılı bir dönemdesiniz. Fakatortamınızda bazı hoşlanmadığınız gelişmeler olmakta. Özellikle birarkadaşınızla ilişkiniz sizi çok geriyor.

Maddi konularda rahatsınız fakat yine de tutumu elden bırakmıyorsunuz. Bugün eviniz için bazı harcamalarda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün iletişimlerinizde başarısız olabilirsiniz. Duygularınızı açmakta zorlanabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekeceğiniz sıkıntılı bir gün olacak. Sorunlarınıza çözüm bulamamak ve yakın çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz yardımı alamamak sizi oldukça üzüyor. Bugün akşam saatlerinde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu sıralar yalnızlığa gerçekten ihtiyacınız duyuyorsunuz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 08:17 Ay-Güneş görünümü, sizi motive edici ve güne güzel bir şekilde başlamanızı  sağlayıcıdır. Hiçbir düşünceye körü körüne bağlanıp kalmazsınız. Seyahate çıkma veya yeniliklerde bulunmak istersiniz. Entelektüel bakış açınız, hayatı farklı şekilde ele alışınız, duygularınızdan daha fazla mantığınızın sesini dinlerseniz rahat edersiniz. Saat 14:06 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 16:45  Ay-Neptün görünümü gün içinde özellikle kişisel gelişimimiz, psikolojik sağlığımız anlamında bizi rahatlatacak ve sakıntılarımızı azaltacak aktivitelere önem vermemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 23:49 Merkür-Mars görünümü etkisinde, coşkulu tarzda konuşuruz. Düşüncelerimiz belli konular üzerinde odaklanır. Arkadaşlarımızla sohbet etmek, fikirlerimizi paylaşmaktan yanayız. Dışa karşı iletişimde bir sorun yok. Ancak ne zaman değerlerimize biri yanlışlıkla laf etse veya önemsediğimiz bir mesele hafife alınsa, tepki gösterebiliriz. Parasal konularda da durum buna benzer şekilde gelişebilir. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

29 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle uyum içinde olmanız ve beraber güzel vakit geçirmenize rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz.Bugün,uçucu şeyler düşünmek yerine ayaklarının sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins tarafından ilgi gördüğünüz bir gündesiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavsiye ve önerileri dinlemeli, ama sizi mantıksız şeyler için zorlayan kişilere izin vermemelisiniz. Bazı kişileri memnun etmeye çalışmak veya sizi suistimal etmelerine izin vermek arasında kesin çizgiler var. İlişkilerinizde adalete önem vermeniz gerekiyor. Sizi sevmelerini sağlamak için bedel ödemeniz gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk saatleri daha rahat olmakla birlikte, gün içerisinde engellenmişlik hissi, gecikmeler, ertelemeler, blokajlar sabırlı olmayı gerektirebilir ya da gergin hissedebiliriz. Akşam saatlerine doğru ise, yanıltıcı kişiler, aldatıcı etkiler ve yanılsamalar dikkatli olmayı gerektirebilir. Aynı zamanda ani kararların ve hızlı düşünmenin bize zarar verebileceği, yanlış zamanda yanlış şeyler söylememeye, tartışmalı ortamlardan kaçınmaya ve yolculuklar esnasında dikkatli olmaya çalışmamız gereken günlerdeyiz. Bu konu ve bu gece geri hareketine geçen Uranüs'le ilgili çok daha detaylı yazımı Pazartesi günü ele almıştım. Arzu ederseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

29 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşktan yorulmuş bir haliniz var. Karşı cinsten sizin için doğru olanı ile bir türlü karşılaşamadığınızı düşünüyorsunuz, haksız da sayılmazsınız.

29 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda parasal olarak aradığınızı bulamayabilirsiniz. Bu da beraberyaptığınız insanları iğnelemenize neden olabilir. Hırslarınızı ve sinirinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

29 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör eğitimler ve felsefeyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuki bir süreçteyseniz davanızı savunmak için iletişiminiz yüksek olacaktır. Ancak bugün kısa süreli bir gerginlik yaşamanız da olasıdır.Ulaşımla ilgili trafikte gerginliklerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. Hayatınıza sıra dışı bir ortaklık veya beraberlik dahil olabilir. Sürprizli tanışmalara ve hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek ilginç ortaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gizli düşmanlarınıza karşı da tetikte olmalısınız. Mesleki olarak yaratıcılığınızın ön plana çıktığı bir süreç yaşıyorsunuz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

29 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>