Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Bugün sevgilinizle aranızda farklı bir yakınlaşma olabilir ya da hoşlandığınız biri var ise onunla konuşabilme fırsatı bulabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça becerikli davranmayı başaracaksınız. Genel bir kaygısızlık içine girebilirsiniz ancak ayrıntılara olan ilginizi kaybetmiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kendinizi gereksiz karamsarlıklardan ve öfkelerden uzak tutmanız gereken bir gündesiniz. Davranışlarınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı dostlukların değerini çok daha iyi anlayacaksınız. Sıkıntıya düştüğünüz bir konuda dost yardımı almak sizi sevindirecek. Sevdiklerinize yeterince zaman ayıramamak sizi bazen işinizden uzaklaştırsa da iyi bir konumda olduğunuzun bilincindesiniz ve bu konumu korumanın gerektirdiği öz verinin de farkındasınız.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 01:55 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle iletişimi, paylaşımı ve güzellikleri çoğaltan bonus bir etkidir. Yazışırız, konuşuruz, ilgi uyandırırız. Genelde kaliteyi, güzelliği ve seçkinliği önemseriz. İlişkilerimizde uyumu gözetiriz. Ancak özgürlüğümüzü de önemseriz. Nezaket bizim için kıymetlidir. Fikirlerimizi kibar bir şekilde ifade ederiz. Hayattan zevk alırız ve aynı şekilde zevk veririz. Saat 10:36 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz. İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz. Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin için önemli gelişmeler yaşanabilir. Şirket içinde vicdani konuşmalar ve gelişmeler olabilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde çekişmeleri bir kenara bırakın. Sürpriz yaklaşımları ve sevginin güzelliğini deneyimlemeye kapınızı açın.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda yeni olaylar olacak. Bunlar sizi çok derinden etkileyecek. İş hayatınızdaki dengeyi koruyun.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir ilişkilerinizden yana beklenmedik ve ani gelişmelerle ve durumlarla karşı karşıya kalıyorsanız bugünden itibaren Uranüs'ün geri hareketine başlamasıyla birlikte bu olayların yavaşlamasına tanık olabilirsiniz. Gün içinde iletişime dikkat etmeli, yolculuklarda temkinli olmalısınız.

3 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğrendiğiniz konuları daha sağlam bir zemine oturtmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde his dünyanız katı ve sorumlu çalışabilir. Esnek işbirlikleri işinizi kolaylaştırabilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin gibi ahenk ve uyumu arayan bir kişilik ilişkilerdeki can sıkıcı detaylarla uğraşmak zorunda kalır. Sabırlı olmak ve her zorluğun bir çözüm aşaması olduğunu hatırlamak size moral verecektir. İnsanların hayata karşı olumsuz bakışları moralinizi bozmasın. Özellikle kardeşinizin derdine derman olabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>