Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı ruhsal heyecanlar yaşamaya eğilimli olacaksınız ve çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimleriniz son derece canlı olacaktır ve beklemediğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Olaylara ani tepkiler verebilirsiniz ve bu durum sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı gerginliklerin ortaya çıkmasına yol açabilecektir. Bazı yeni kararlar alabilirsiniz ancak bunları uygulamaya geçmek için bir süre daha beklemelisiniz.

İş yaşamınızda enerjik ve aktif bir gün geçirmeye hazır olmalısınız. Bir çok konu aynı anda gündeminize gelecektir ve bir çok işi aynı anda bitirmeye çalışacaksınız. Ancak bu durum dikkatinizin dağılmasına yol açabilir ve bazı işlerinizin yarım kalmasıyla sonuçlanabilir. İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor. Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir.

Harcamalarınızda genel anlamda bir artışın olacağı ve fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirinizi arttırmanın yollarını ararken giderlerinizi dengelemeye çalışmanız önemli olacaktır. Karşınıza çıkan her türlü fırsatı iyi değerlendirmeye çalışın ve yeni girişimleriniz için bu günü değerlendirmeye çalışın.

Zihinsel olarak son derece verimli bir gündesiniz ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ancak bu sizi mutlu edecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bununla ilgili sorgulamalarınız olabilir. Son günlerde kendinizi tanıyamadığınız birtakım davranışlarınız sizi düşündürüyor. Sonradan edinilmiş bir huy olduğuna inanmanız yeterli olmayacak, bu davranışlardan kurtulma çabalarına gireceksiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, parasal bir girişimde bulunmadan önce iyice düşünmekte yarar var. Çünkü satın aldığımız bir ürün veya girişimde bulunduğumuz bir mesele daha sonra umduğumuz gibi gelişmeyebilir. Mümkünse beklemede kalalım. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, bir yolculuğun, girişimin, cesaretle yerine getirilecek işlerin göstergesidir. Heyecanımız yükselir. Hevesimiz artar. Aşkın işaretçisidir. Duyguların söze dökülmesi, hareket ve jestlerle karşı tarafa iletilmesini sağlar. Zekamız eyleme dönüktür. Eğer bir şeyi çok istiyorsak, bunu elde etmemiz kolay olur. Eğitim vehayatıyla ilgili konulardaki kararların göstergesidir. Yayıncılık işleri, sosyal medya, satış-pazarlama, resmi görüşmeler,el becerileri, çocuklar, turizm, hamilelik gibi konuların başarılı şekilde akışını sağlar. Hakkımız için mücadele gücümüzü yükseltir. Yeni bir aşkın işaretçisidir. Cazip yönlerimizin karşı cinsi etkileme şansını arttırır. Kültürel aktivitelerin, şans oyunlarının, borsa gibi konularda olumlu gelişmeler sağlar.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi son derece güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Çalışmalarınızı keyifle sürdürecek, parasal konularda yeni girişimlerde bulunacaksınız. Farklı ve yeni kararlar alabilir, sıkıntılarınızı çözümleyebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konular bugün tekrar sizi stres altına sokabilir. Bazı konularda da ekstra şüphe içinde olmanız sizi gerçekten yorabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sırlarınızı kiminle paylaştığınıza dikkat edin. Baş edemediğiniz durumlarda sizlerden yaşça büyük, olgun kişilerden ders almalı onların fikirlerine itibar etmelisiniz. Ayrıca borçlar ve alacaklar konusunda dikkatli olun.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman duygusal nedenler yüzünden kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ailenize, evinize yönelik işlerde aceleci davranmamalısınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ailevi meseleler tartışmalar oldukça canınızı sıkabilir. Kararlarınızı alırken duygularınızla değil; mantığınızla hareket edin. Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Daha önce tamamlayamayıp, yarıda kalan işlerinizi toparlayın bugün. Zihninizi boşaltın. Detayları iyi hesaplayın; bu süreç sizler için kendinize ve işinize yatırım yapma zamanı. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Rakiplerden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın. Kararlı olun ve ilerleyin. Yakın çevrenizden beklemediğiniz hoş olmayan durumlarla karşılaşmanız olası. Ayrıca kalabalık ortamlarda çok değer verdiğiniz bir şeyi de kaybedebilirsiniz; dikkatli davranın.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışında götürmeniz gereken bir gün. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara, ihmallere, dalgınlıklara karşı bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Detaylar, hesap isteyen konular yorucu olabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi eyleme dökeceksiniz. Özel hayatınızda daalanlarınızda da bu aralar şanslısınız. Karşınıza gelecek fırsatları değerlendirin.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim ikili ilişkilerinize ani heyecanlar taşır. Sert tavırlardan kaçınmalı, diploması ruhunuzu korumalısınız. Bu tarz kişilerin de çevrenizde yer almalarına izin vermeyin. Sıra dışı bir organizasyona katılabilir. Şimdiye kadar hiç deneyimlemediğiniz bir heyecanı hobi olarak hayatınıza katabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başında aşk, romantizm, estetik ve uyumun hüküm süreceği birkaç gün geçireceksiniz. Bu süre zarfında özel ilişkileriniz, son derece olumlu, tatmin edici ve dinlendirici nitelik taşıyabilirler. Bu günleri iyi değerlendirmeye bakın çünkü maddi konular veya görevleriniz ile ilgili hafta ortasında oluşacak şartlar, özel hayatınıza fazla vakit ayıramamanıza neden olabilir. BEKLENMEDİK gelişmeler, programınızda değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Eğer farklı şartlara, gerektiği şekilde farklı yaklaşımlarla yanıt verir ya da konuyla ilgili bir uzmana danışırsanız, endişelenmenizi gerektirecek bir durumla karşılaşmayacaksınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>