Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz en başında olduğunuz ilişkinizin nasıl gideceğine dair yeterli deneyime sahip olmadığınız için, atmayı düşündüğünüz bazı adımları erteleyin. Vaktinden önce atılan adımlar ilerde problem yaratabilir. Çevrenizde seviliyorsunuz ama seçici olamıyorsunuz.

Bugünlerde işinizi sıkı tutmanızda sayısız yarar var. Önemsiz gibi görünen biraksaması ilgilenmezseniz büyüyebilir. Alacaklarınızı sürüncemede bırakmayın. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız.

Parayı fazla önemser bir ruh hali içine girmektesiniz. Bu sıkıntı yaratabilir. Ödüllendirilecek bir başarıya imza atmanız ve maddi sıkıntılarınızın bazılarından kurtulmanız ihtimali gözüküyor.

Size yardım etmeye çalıştığı izlenimi veren, çok yakınınızda bir kişi var, ama dikkatli olun. Çünkü o, karşılığını almadan kimseye yardım etmeyecek bir karakter olarak görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi gereksiz yere sıkıyorsunuz. Kendi üzerinizde kurduğunuz bu baskı sağlığınıza da etkileyebilir. Bazen olayları kendi seyrine bırakmak ve seyirci durumuna geçmek yararlı olabilir, bunu deneyin. Dostlarınıza akıl danışmaktan kaçınmayın. Her ne kadar onları ihmal etmiş olsanız da, onlar sizden yardımlarını ve ilgilerini esirgemeyeceklerdir.

30 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:21 Ay-Neptün kavuşumuyla Pazar gününe adım atıyoruz. Problemlerimiz olsa da, bu enerji  yaşam sevincinizi ve hayata olan inancınızı yükseltici bir etki yaratabilir. Saat 08:46 Ay-Pluto görünümü partnerinizle olan  iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde  bulunmanız gayet olumludur.30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.

30 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi geçmişe bağlı sorunların içerisine çekmek ve katılımınızı sağlamak isteyen kişiler olabilir. Ancak, günün hassas atmosferi bu konuda dikkatli hareketi gerektiriyor. Önemli pozisyondaki kişilerle tanışmanızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı sağlayabilecek etkinliklere katılabilirsiniz. İş birliği ve ortaklık şanslarınızı arayabilirsiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yeterince sorun yaratmış bazı konularda daha fazla ilerlemek için, sizin de katılımınızı sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Ancak, günün atmosferi itibariyle herkes gereğinden fazla hassas ve kırılgan olabileceği için dikkatli karar vermeniz bekleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işleri toparlamak, eksikleri tamamlamak mümkün. Ancak kararsızlıklar da var.

30 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı planlarınızı uygulamak için uygun fırsatların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Ancak, bu işe atılmadan önce gerekli araştırmaları yapmalısınız.

30 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bazı sorunlar ve stresler oluşabilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize oturabilir. Bu dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. Halsizliklerinizin nedenini görmeye başlayacaksınız.

30 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı kişilere ayak uydurmak adına bütçenizi fazlasıyla aşabilirsiniz. Bu kişilerin harcayacak çok parası olabilir, ama sizin daha dikkatli olmanız gerekiyor. Daha mütevazi eğlence arayışında olmanız ve sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz daha doğru olacaktır. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

30 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 40" R
Ay
Balık
13° 01' 54"
Merkür
Koç
18° 35' 10"
Venüs
Boğa
05° 11' 32"
Mars
Koç
02° 20' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 10"
Satürn
Balık
16° 52' 09"
Uranüs
Boğa
22° 32' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 58"
Lilith
Başak
23° 42' 55"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>