Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Değişik faaliyetlere ve sosyal aktivitelere katılma şansını elde edeceksiniz. Arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz.

İş hayatınızda bugün sakarlığınız ön plana çıkacak ve bir çok işlerinizi zamanında bitiremeyeceksiniz. Mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz bugün.

Bugün eğitim ile ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız ve bu durum sizi huzursuz edecektir.

Bugün üzerinizdeki huzursuzluk sebebiyle gün içinde gelişen en ufak sorunlara bile aşırı tepkiler göstereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için yoğun bir gün olabilir. Özellikle sabah saatlerinde yaşayacağınız yoğunluk enerjinizi yanlış kullanmanıza neden olabilir. Gün içinde yaşayacağınız yorgunluk psikolojinize yansıyabilir ve sinirli olabilirsiniz. Akşam saatlerini dinlenerek ve sevdiklerinize zaman ayırarak geçirmeniz muhtemel.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde hayatın tüm zorluklarına inancımızla karşı durabiliriz. Bir şeylerin yoluna girmesini, güçlenmeyi dileriz. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşumu, yaşam sevinci ve inancı yükselticidir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, partnerinizle olan iletişiminizi güçlendiricidir. Birbirinize destek vermeniz, hayatı birlikte kotarmaya çalışmanız, el birliğinde bulunmanız gayet olumludur. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili düşüncelerinde ve ideallerinde değişiklikler yaşıyorsun. Beklentilerini inançlarını tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Bugün alacağın bir haberde şu anki durumunu destekler nitelikte olacak. Çalışkan yapın ve profesyonelliğinleyaşamındaki sorunları kolayca aşabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle inatlaşacağın bir durum söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişi hakkında duyacakların kafanın karıştırabilir. Hayatın karmaşıklığından biraz olsun uzaklaşmak istiyorsun. Bu yüzden hafta sonu gidebileceğin yerlerle ilgili araştırmalar yapabilirsin.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve çalışma hayatınızda yükselmek ve daha iyi yaşam standartlarına sahip olmak istiyorsanız her şeyden önce bu alanlarla ilgili gelişen durumları sürekli takip etmeniz gerekecektir. Bugün tüm detayları değerlendirin.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Gündeminizdeki konularla ilgili gelecek planlamaları yaparken dikkatli olmanızda fayda var. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Maddi durumunuzu dengelemede zorlanmanız mümkün.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLGİNÇ gelişmeler dönemindesiniz ve meydana gelen olaylar sizi değiştirmeye zorluyor olabilir. Özellikle marjinal kişiler ve daha önce hiç ilgi duymadığınız konular şimdi dikkatinizi çekecek. Sürprizlerden uzak durmak isteseniz bile ani değişikliklerin sizi bulduğu bir dönemdesiniz. Ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenebilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin.

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık, şifa, beslenme gibi konular bugün gündeminizde olabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Ancak gereksiz kaygı ve evhamdan uzak durmalısınız. Hesap işleri, titizlik ve detay gerektiren konular bugün kafanızı karıştırabilir, meşgul edebilir.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün keyfini çıkartmaya odaklandığınızda, yenilendiğinizi ve dinlenmiş hissettiğinizi göreceksiniz. Özel hayatınızda, ilişkide olduğunuz insana karşı anlayışı elden bırakmayın.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldığınız kararları uygulamak için büyük bir gayret göstereceksiniz. Ancak, beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Duygularınız değişebilir. Moralinizi bozan konulardan uzaklaşıp farklı konulara yönelmelisiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>