Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz.

Bugünlerde can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz.

Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir.

Alacağınız bir duyum, kötü saatler geçirmenize neden olacak. Haberin asılsız olduğunu öğrenecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun bundan sonraki yaşamınızda yer almasını isteyeceksiniz Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Bunun bir problemi çözmeye yönelik bir ziyaret olduğunu ilk başta anlayamayacaksınız. Güzel bir hafta sonu, ama biraz masraflı gibi.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 10:26-12:01 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevremizdeki insanlara, yaşanması muhtemel tersliklere, yanlış anlaşılma veya gecikmelere karşı tedbirli olmakta yarar var. Saat 12:01 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, nezaket ve uyumluluk arzunuzu işaret ediyor. Çevrenizle iletişimde bulunmak, bağlantıda kalmak, hoş bir gün geçirmek arzumuz yoğun. Kişiliğiniz, fiziksel görünümünüzle etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilirsiniz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, ailevi veya bir takım nedenlerle duygularımızı ifade etmenin, huzur bulmanın önüne geçiyor. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün seni huzursuz eden ne varsa açık açık konuşacaksın. Değiştirmek istediğin bir hayatın mı var? O zaman önce bozulmuş bir düzenden başlamak isteyeceksin. Bu her ne olursa olsun, hayatından ödün vermiyorsun. Uzun zamandır kullanışlılığını yitirmiş eşyalarını yenisiyle, yaşam alanının ise havasını değiştirmek adına gün içerisinde alışverişe çıkabilirsin. Gezmek, seyahat etmek gibi konular gündeme gelebilir. Ailenden birini ziyaret etmenle birlikte yurtdışında gelişen ortak çalışmalar desteklenebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Endişelerini bir nebze azaltabilirsen sosyal ortamda kendini o kadar mutlu hissedebilirsin. Kilo problemin varsa yeni beslenme alışkanlıkları edinebilirsin.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerden biraz daha uzaklaşmak ve kendi kendinize daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda çözemediğiniz bazı konuları sorgulamak üzere derin düşüncelere dalabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahate çıkabilirsiniz. Bu yolculuk, hem maddi hem de manevi bazı faydalar getirebilir. Fırsatları görmek için çevrenizi sürekli gözlemelisiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah yorgun ve halsiz hissederken, öğlen hareket enerjisi bulablirsiniz. Gün boyu kendinizi koruma güdünüz yüksek. Alışılandan daha hassas davranabilirsiniz. Gerçek tabiatınızı açığa çıkarıp, huzur bulmak için kendinize zaman ayırın, sevdiğiniz işlerle uğraşın.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuza geçiş yaparak sizi bir sosyal kelebeğe dönüştürecek.Sevdiklerinizle çevrelendiğiniz bir gün geçireceksiniz. Estetik ve güzellik temaları ön planda olacak. Kişisel bakımınızla yakından ilgilenebilir, estetik operasyon için bıçak altına yatabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>