Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok geleceğe yönelik planları sevdiğiniz kişiyle birlikte yapabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte düşünebilir, birlikte kararlar verebilir ve birlikte harekete geçebilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza beklemediğiniz bazı küçük sorunlar çıkabilir ve bu sorunları aşmak için çalışmalar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla çeşitli uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ani bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli olmalısınız.

Çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yenilikçi fikirleriniz, belli konularda sizi zorluklara sokabilir. Statüko ve yenilenme arasında kararsızlık yaşadığınıza dair inancınız, hatalara çok açık bir yanılsama olabilir. Kazançlı çıkacağınız yeni haberler ve yeni umutlarla dolu günler yakında. Çok çeşitli biçimlerde karşınıza çıkacak fırsatları keşfedip değerlendirmek size bağlı olacak.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Boğa burcunda hareketine devam ediyor. Saat 18:10'da Ay'ın boşluğa girmesiyle kendinizi yormak yerine dinlenerek haftayı kapatmanız iyi olacaktır. Boğa burcunda saat 01:45'te yeniay oluşuyor. Bu yeniay finansal yönünüze vurgu yapacak. Maddi bir destek görebilirsiniz. Bu gelirinizde artışla da olabilir, birinin size yardımcı olmasıyla da meydana gelebilir. Borçlarınızı kapatmak adına elinize geçen parayı değerlendirebilirsiniz. Eşinizin maddi durumunda da gelişme yaşanabilir. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgini belli ediyorsun!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Hayatına yön vermek isteyen insanlara karşı kalp kırıcı konuşmalar yapabilirsin. Ancak akıl akıldan üstündür sevgili Terazi, savunma yapacağın konuları iyi seçmen gerekebilir. Nereye kadar işi düşüneceksin, son günlerde kendini ihmal etmiş olabilir misin? Hadi o zaman, bu Pazar gününü değerlendirmenin tam sırası. Evli bir Terazi burcuysan, eşini alıp güzel bir kahvaltı veya mangal yapmaya ne dersin? Eğer ilişkin yoksa, bugün biriyle tanışabilirsin ve kalbine bir ateş düşebilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onları ihmal ettiğini fark edeceksin. Geçen zamanın bir daha geri gelmediğini bilerek, onlara sevgini daha da belli etmeye çalışacaksın. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Fazla hassas olmanız sizi yorarken, ne istediğinizi açık ve net bir şekilde belirlemek sizin için önemli fırsatlara neden olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Parasal konularda bazı fedakarlıklar ya da hassasiyetler gündeme gelebilir. Mali konularda daha özenli olmaya bakmalısınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için önce aşk hayatınızda huzuru yakalamayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizle kavgadan medeni ve net konuşmalar yapabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; finansal konularda risk almayarak kendini güvende hissetmen artık mümkün olmayabilir. Sahip olduklarınla ilgili dönüşüme gitmen için önce var olan sorunları temizlemen gerekiyor. Vergi, sigorta, kredi, nafaka ve miras gibi konularda eskiden beri devam eden anlaşmazlıklar biraz kaybı göze alarak çözüme kavuşabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ayda kriz yönetimi ve ortak kaynaklar önem kazanıyor. Gelir gider dengesine dikkat edin. Akşamüstü sağlık hassasiyetleri, ailevi konular sizi meşgul edebilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Ortak paylaşımlar alanında sürpriz ve değişim sahne alıyor. Partnerinizin kazancında artış olabileceği gibi para da kaybedebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Ortaklık teklifleri aniden karşınıza çıkar. Spiritüel konular ilgi odağınız olacak. Burç burç yorumları günlük burç yorumları para pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni ise tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>