Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli. İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir. Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz.

Bazı durumlarda görüş bildirmek, çok da gerekli olmayabilir. Açık sözlüsünüz, ama bu konuda yer ve zaman hataları yapabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte yaşadığınız olumsuz bir tecrübenin üzerinizdeki etkileri, bugün benzer bir olayda sizi cesaretsizleştirecek. Hayatınızı yeniden şekillendirebilmeniz için doğan bir fırsatı bu yüzden kaçırabilirsiniz. Akraba ilişkilerinizi biraz daha verici davranışlarla sürdürmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde sizi buna yöneltecek duygusallıklar söz konusu.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Bu güzel gün içerisinde 11:50'de Koç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay, yeni bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Yalnızlar bu yeniayla beraber artık eski sevgilinizi aklınızdan çıkarmanız gereklidir. Evliliğinde sorun olanlar aradaki kırgınlıkları düzelterek, yeni bir sayfa açarak daha güçlü bir aşkla yola devam edebilirler. Ortakaçmış olanlar varsa yeni bir projeyle güzel maddi kazançlar elde edebilirler. Yeniayın diğer etkileşimleri ve detayları için tıklayabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarını dile getiriyorsun!Bugün saat 10:50'de karşıt burcunda Yeniay başlayacak. Cesur adımlar atmayı arzulayacağın bugünde kendini daha kararlı hissedeceksin. Maddi anlamda yeterliliğini arttırmak isteyerekplanlarını hayata geçireceksin. Bir süre önce katıldığın toplantıda tanıştığın kişiyle bağlantı kurmaya çalışabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan seninle tanışmak için heyecanla atan kalple yolların kesişebilir. Bugün ayrıca sana bir şeyler öğretecek sosyal aktivitelerde bulunabilirsin. Gereksiz harcamalarda bulunabilirsin dikkatli olman gereken bir gün. Akşam saatlerinde buluşacağın arkadaşınla derinlemesine konuşarak, kaygılarını dile getirebilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda uzun vadeli ve bağlayıcı etkileri artık hayatınıza yerleştirmek isteyeceksiniz. Sözleşmeler ve anlaşmalar bunlardan biri hayatınızda olabilir.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcu arkadaşlıklarını elekten geçiriyor. Evli Terazi burçları ise eşleri ile mutlu bir döneme adım atıyorlar. Ani gelişmeler, ani haberler onlara zarar veremiyor. Bekar Terazi burçları içinse şu birkaç gün sürprizlere gebe. 'Amaaan ne sürpriz olabilir ki?' duyar gibiyim. Hayat sizden sürprizlerini esirgenmiyor. Siz sadece takıldığınız konulara odaklanıyorsunuz.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınız bugünlerde sizin desteğinizi isteyebilir. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız taktirde günü geldiğinde dostlarınız da arkanızda duracak.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Terazi; karşıt burcunda gerçekleşen yeniay ile birlikte ilişkilerde değişiklikler olabilir ve yeni bir dönem başlayabilir. Var olan ilişkiler bitebilir veya başlangıçlar yaşanabilir. Sana önderlik yapacak ve yol gösterecek kişiler hayatına girebilir,birlikleri ve ortaklıklar gündeme gelebilir.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde adalet arayan Teraziler, bugün ani gelişmeler, ilişkilerde hareket olası. Yakın çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Endişe ve kaygı gibi sürekli tekrarlanan duygular olayları daha kaotik hale getirecektir. Dengeyi korumak önemli.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayı ikili ilişkilerinizde meydana gelen yeniliklerle kapatıyorsunuz. Zira Koç burcunda meydana gelen Yeni Ay?a size sürpriz bir ilişki taşıyabilir. Biraz adrenalin ve heyecana ihtiyaç var. Evlenme, ortaklık kurma gündeme gelebilir. Gizli düşmanlıklara açık bir dönemde olabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>