Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. Akşamki tartışma aklınızdan çıkmıyor. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Ciddi bir para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözebilir. Bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğerleri gibi görünen bu günde, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilginiz sırasında o ailenin, bir yerden sonra kapalı, içe dönük tarafını göreceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 07:31 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, gerilimi önleyicidir. Sanatsal, mistik çalışmalar, ruhsal konularda bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümüyle, bir yanımız anlaşılmaya ihtiyaç duyuyor, diğer yanımız birçok meseleye akla yatkın çözümler bulmaktan yana. Hani birisi gelip, -Hey ne düşünüyorsun işte ben varım yanında dese, belki de hiçbir soru işareti kalmayacak kafamızın içinde. Aslında bu etki altında sonradan bedelini ödemek zorunda kalmayacağımız bir can arıyoruz yanımızda. Alışmışız ya daima güçlü olmaya, sanki bir savaşın ortasındayız ve galip gelmesi gereken komutanız. Bunlar yoruyor, yormasına ama yerli yerine koyamazsak birçok meseleyi, rahat edemeyeceğimizi biliyoruz. Bu görünüm sayesinde ailemiz, güvencemiz, işimiz ve ilişkimizle alakalı konularda sakin bir şekilde düşünmemizde yarar var. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istediğiniz verimi yakalamak birlikte çalıştığınız kişilerin potansiyeline bağlı olarak gelişiyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda aklınız biraz karışabilir. Ek kazanç arayışları içine girebilirsiniz. Yakın bir dostunuz ile yapacağınız konuşma sizi doğru yönlendirebilir. Romantik ve heyecan verici randevular gündeme gelebilir. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ticari konularda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili işleri belirginleştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konularda aklınız biraz karışabilir. Ek kazanç arayışları içine girebilirsiniz. Yakın bir dostunuz ile yapacağınız konuşma sizi doğru yönlendirebilir. Romantik ve heyecan verici randevular gündeme gelebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz için yapmanız gerekenler sizi mutlu kılabilir. Bugün, parasal konularda onlara yardım edebilir ve günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. İş alanlarınızda duygusal dalgalanmalara açıksınız.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınızla ilgili hassas olabileceğiniz bir gündesiniz. Doktor, uzman ziyaretleri yapabilir, sağlık ve şifa konularında bilgi ve tavsiye almak isteyebilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 36" R
Ay
Oğlak
17° 37' 06"
Merkür
Koç
16° 41' 34"
Venüs
Boğa
00° 18' 13"
Mars
Balık
29° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 32"
Uranüs
Boğa
22° 18' 54"
Neptün
Balık
28° 53' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 37"
Lilith
Başak
23° 16' 30"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:26

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>