Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırabiliyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şanslı olacaksınız. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zaman alabilir.

Onu sıkça arayarak, kesin bitmiş şeyleri düzeltmeye çalışarak yanlış bir yol izliyorsunuz. Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmenin daha başka yolları olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük üzüntü ve birazda kıskançlıkla yolcu ettiğiniz dostunuzdan gelen haber sizi sevindirecek. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtabilir de. Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu görüyor, ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, günümüz keyiflenmenizi sağlayan Ay-İkizler seyir etkinliği altında başlıyor. Samimiyetin işaretçisi olan bu enerji, arkadaşlarınızla bir araya gelmenin, sohbet etmenin, aktif bir şekilde günü geçirmenin işaretçisidir. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü, bildiklerinizi ifade etmek, her merak ettiğiniz konuda bir şeyler öğrenmek hoşunuza gider. Başkaları ne düşünürse düşünsün siz içinizden nasıl geliyorsa öyle konuşursunuz. Sizi harekete geçiren, aktif kişilerle bir arada olmak istersiniz. Uzakta bulunanlarla telefonlaşırsınız. İnternet üzerinden sürekli yazışırsınız. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, farklı yollar arayışınızı işaret eder. İrtibatlarda bulunarak, haberleşerek bir şeyler yapmaya çalışırsınız. Ancak bugün yanıltıcı durumlar oluşabilir. Dikkatli olalım. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde bulunduğunuz ortamın uzağındave konular sizi bekleyebilir. Seyahatler gündeme gelebilir. Keşfetmeyi seven maceracı ruhunuz sayesinde  pek çok bilgi edinebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda önemli bir arkadaşlığın ve dostluğun hayatınızdaki yerini ifade edecek.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi olgunlaştırma isteyebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Para kazanmak için alternatif işler geliştirebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Ancak, aklınızla davranacak ve planlı hareket etmeyi başaracaksınız. Sabırlı ve kararlı davranmayı başarabilirseniz, çevrenizde bulunanları etkileyip isteğinize ulaşabilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, plan ve projelerinizin tanıtımı, toplantılar ve sosyal ortamlarla ilgili geçici problemler, endişelere hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim gücünüzün ve motivasyonunuzun yükseleceği görüşmelerden fayda elde edebileceğiniz, sosyal ortamlarda daha fazla ön plana çıkacağınız bir zaman sözkonusu olacak.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı yerlerde bulunmak hoşunuza gidebilir. Kendi başınıza kalmak istemeyeceksiniz. Tamamlamanız gereken işler için kendinizi motive etmeye çalışın.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür sizi bir seyahatten diğerine sürükleyecek. Tarafsız ve objektif kararlar almaya özen gösterin yoksa fanatik düşünceler sizi tartışma ortamına itebilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere özellikle dikkat edin. Kardeşle yapacağınız diyaloglarda fikirler çatışabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>