Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecanlarınızı yavaş yavaş yitirmek üzeresiniz, derhal kendinizi toparlamalı ve ilişkinizin aşınan noktalarını tamir etmelisiniz. Yeni bir başlangıç yakalamanız her zaman mümkün.

İşinizde, yeteneklerinizin gittikçe daha fazla ortaya çıkması, fark edilmesi ve sonuç yaratması muhtemel görünüyor. Yeni teklifler gelebilir, artık ince eleyip sık dokuyacak durumdasınız, kendinize güvenebilirsiniz.

Son zamanlarda biraz bonkörce harcıyorsunuz. Tutumlu olmanız gerekmiyor ama, büsbütün plansız da olunamaz, unutmayın. İş hayatınızda yeni gelişmeler meydana gelebilir, kulağınız seste olsun.

Canınızı sıkacak bir olay çevrenizde ama size görünmeden gelişiyor. Dikkatinizi gezdirin, fark edecek ve zamanında önlem alarak olayı can sıkıcı olmaktan çıkarabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size karşı işlenen kusurları kolayca affetmeniz çevrenizdeki şımartıyor, ölçüyü aşmalarına izin vermemelisiniz. Çocuksu alışkanlıklarınızdan bazılarını terk etmenizde fayda görünüyor. Şanslı günleriniz yaklaşıyor, hayatınıza yeni kişiler ve unsurlar katılacak, renkli bir yaşam dönemine gireceksiniz. Üzerinde iyi düşündükten sonra bazı cesur adımlar atmanız gündeme gelecek, gücünüz yerinde ve kolay bir yolunuz olacak.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, size farklı bir bakış açısı sunarak, canınızı sıkan meselelere çözüm bulmanızı sağlıyor. Akıllıca yapılan planların, bir işi başarılı şekilde bitirmenin göstergesi olan bu görünüm gayet olumludur. Ancak size tavsiyem, kötü niyetli kişilerin sizi üzmesine daha fazla izin vermeyin. Gerektiğinde buraya kadar diyerek tavrınızı belli edin. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünüm etkisinde önemli bir haber alabilirsiniz. Fakat tam netleşmeden harekete geçmeyin. Ailevi konularda birileri kafanızı karıştırabilir. Gerçekçi düşünmenizde yarar var. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, yaşamın artı ve eksileri, doğru ve yanlışları üzerinde öylesine endişeli düşünürüz ki, kaderin elinde kurban durumuna düşmüşüz gibi hissederiz kendimizi. Aşırı endişeli, her şeyden kaçmak isteğimiz bir hayli yoğundur. Hayat bize karşı adil davranmıyor diye hayıflanabiliriz. Birileri, görevlerimiz, yaşamda karşımıza çıkan insanlar, olaylar yüzünden artık bedenimiz de, ruhumuz da yorulmuş gibidir. Mantıklı düşünmemiz pek kolay olmaz. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, geçmişte yaşananlar veya şu andaki durum içsel bir çatışma yaratır. Hep sizden bir şeyler bekleniyor olması sizi yorar. Siz de destek görmek istersiniz. Parasal konular biraz yorar. Bütçeye göre ayarlama yapmak zorunluluğu doğar. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün merak duygun ön planda olacak. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar aklında soru işaretleri uyanmasına neden olabilir. Çevrende otorite sahibi kişiler tarafından yönlendirilmek istesen de bu duruma çok sıcak bakmayabilirsin. Bugün aynı zamanda bir anda keskin kararlar almanı gerektirecek olaylara dâhil olabilirsin. İş ilişkilerinde sergilediğin mesafeli tavırlar etrafındaki kişilerin dikkatini çekebilir. Evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte ev eşyaları bakabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, yakın arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiye karşı beklemediğin bir sıcaklık hissedebilirsin. Akşamüzeri arkadaşından alacağın haber, biraz canını sıkabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili yeni kararlar almaktan çekinmeyeceksiniz. Aşk ve ilişkiler adına artık yeni anlayış biçimleri belirleyecek ve terk etmeniz gereken noktaları bilerek hayatınızda önemli bir sıçrama yaşayabileceksiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapmak keyfinizi yerine getirecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar alıp planlama yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber tatil planı yapmanız olası.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARA verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Beklediğiniz fırsatla karşılaşacaksınız.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte ev ve aileye dair konularda önünüze çıkan engeller azalıyor. Kendinizi ruhen daha az engellenmiş ve rahat hissedebilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayattaki kafa karışıklığınız bugün size yanlış kararlar aldırabilir. Yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşan kimselere karşı dikkatli olun. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.Çalışanlarınızın özel sağlık sorunları sizin pek çok işi üstlenmek zorunda kalmanıza neden olur. Bu da sağlığınızı olumsuz etkiler. Zehirlenmeler, böcek sokmalarına karşı dikkatli olun. Alacak verecek dengeniz arasındaki bağı tekrar gözden geçirin.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 10" R
Ay
Balık
15° 38' 30"
Merkür
Koç
18° 41' 52"
Venüs
Boğa
05° 24' 53"
Mars
Koç
02° 29' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 53' 04"
Uranüs
Boğa
22° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 00' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 34"
Lilith
Başak
23° 44' 07"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>