Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte güzel planlar yapabilirsiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve elinizdeki bazı işleri tamamlamak için fırsatlar elde edeceksiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz.

Maddi konularda sabah saatleri genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve bir beklentinizin gerçekleşme ihtimali olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün öğle sıcaklarında sağlığınıza dikkat etmeli ve ani girişimlerde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili bir takım sorunlar bugün gündeminizi oluşturacak. Zamanınızın çoğunu ailevi sorunlarınızla meşgul olarak geçirebilirsiniz. Gün içinde dikkat dalgınlığı yaşayabilir ve sorunlarınızın çözümünde mantık hataları yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir davete katılmanız muhtemel. Bu davette eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Hoşgörülü olmak gerekiyor. Acil karar vermemek, önyargılı olmamak, anlamak, dinlemek en güzeli. Ancak, ters insanlara, iyilikten anlamayan kişilere karşı da dikkat edeceğiz. Mesafemizi koyacağız. Saat 13:54 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. İlişkide ortaklaşa hareket etmek, paylaşımda bulunmak gayet faydalıdır. Kısa bir yürüyüş, dostlarla sohbet, farklı bir şeyler yapmak bize iyi gelecektir. Saat 19:05 Ay-Mars görünümünde gayet olumlu bir etkidir. Sizin hem çevreniz hem de aşkta arzularınıza göre hareket etmenizi sağlar. Planlarınız istediğiniz şekilde yürür ve gelişir. Dostlarınızdan, yakınlarınızdan destek görürsünüz. Yolculuklar, dostlarla, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz şekilde organize olabilirsiniz. Saat 20:44 Ay-Satürn görünümü, gönlünüzce yaşamak isterken, sorumluluklar ağır basar. Paranın önemi kendini yine hatırlatır. Ödemeler, ihtiyaçlar derken hayat gelip geçiyor diye düşünürsünüz. Tabii ki bir şeylere sabır göstermek kolay değildir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. İşte iletişim problemleri geçtiğimiz günlere nazaran çözüme kavuşuyor. İsteklerine bu sefer daha uzaktan bakan bir konumda olmak seni daha farklı olayların içerisine dâhil edebilir. Üstünü örtüp geçmişte bıraktığın bazı olaylar gündeme tekrar gelebilir. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, farklı bir alanda şansını denemek isteyebilirsin. Bugün çok başarılı yatırımlar ve satın almalar yapman mümkün. Ancak online alışveriş sistemini kullanan biriysen güvenlik konusundan emin olman gerekebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin sorgulayan sözlerine anlam veremeyebilirsin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili geçmiş sorunlar gündeme gelirken yapmak istediğiniz görüşmelerde ve söylemlerde pervasızca tavrınız olaylarda tam tersi bir gidişata neden olabilir. Anlatmak istediğinizi sade bir şekilde iletirseniz daha samimi gözükebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik çalışmalarınıza hız verebilirsiniz. Yapmış olduğunuz planlı ve stratejik çalışmalar sonucunda başarıyı yakalama şansınız çok yüksek olur. Sizinle iyi geçinen fakat sizi çekemeyen kişilere karşı daha dikkatli olmanızda yarar vardır. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Hata yapmanızın en büyük sebebi sinirlendiğinizde kurduğunuz cümleler. Farkında olmadan herkesi kırıyorsunuz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatilde ve dış ortamlarda keyfinize diyecek yok, gezmek, görmek, dolaşmak isteyeceksiniz. Aile hayatınızdaki fedakarlıklarınız üzerinize gereksiz yükler bindirebilir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Koç burcunda seyahat ediyor. Sizin en keyifli yaşam alanınıza ışık tutuyor.Bugün arkadaşlarınızla coşmak isteyecek, sportif aktivitelere katılacak, risk gerektiren konulara ilgi duyacaksınız. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Yeni mekanlar keşfetmek, yeni hobiler edinmek için harika fırsatlarınız var. Değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 10' 22" R
Ay
Başak
20° 13' 28"
Merkür
Boğa
02° 25' 33"
Venüs
Boğa
22° 18' 53"
Mars
Koç
12° 59' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 44"
Satürn
Balık
17° 55' 33"
Uranüs
Boğa
23° 20' 55"
Neptün
Balık
29° 22' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
21° 35' 17"
Lilith
Başak
25° 15' 28"
True Node
Koç
14° 54' 35"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>