Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İstikrarlı ilişkiniz, uzun beraberliklerin sorunlu olacağı inanışlarını çürütüyor. İlişkinize yönelik gizli meraklar var. Yarı kıskançlık, yarı hayranlıkla izleniyorsunuz.

Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. Bu sıralar birtakım eleştiriler alabilirsiniz. Hazırlıklı olmanız, problemi ve üstlendiğiniz aşırı sorumlulukları açıkça ortaya koymanızı sağlayacak.

Akraba arasındaki para konulu görüşmeler, istenmeyen bir boyut kazanabilir. Gelişmeler var. Bir kısmının farkında değilsiniz. Sağlamcı kişiliğiniz, cesaret gerektiren açılımlara kapalı.

Hayatın belli alanlarındaki ritminizi asgariye indirmenizde yarar var. Sosyal hayatınızı sağlık sorunları yaratabilecek temponun altına düşürmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine, bir şekilde destek olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle yaşadığınız küçük küçük sorunlar konuları abartmamanız halinde çözülebilecek. İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:56-17:33 arasında Ay-boşlukta olacağından, özellikle kısa seyirli yolculuklar, şehir içi koşuşturmalarda işlerinizi organize bir şekilde bitirmeniz, sonlandırmanız zor olabilir. İletişim ve haberleşme konularında aksaklıklar, bazı insanlarla bir araya gelmede gecikme yaşanabilir.  Sanki bugün etrafınızdaki herkes, gerilimli, soğuk ve mesafeli gibidir. Bu gibi ruh hallerinde biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapmak, sakinleşmek iyi olur. Saat 15:00 Güneş-Neptün görünümü hem  ilişki hemkonularında kendini güvende hissetmek isteyen bireyin göstergesidir. Yargıları son derece kuvvetli olan kişi, olabilecekleri, yaşanması muhtemel olan gelişmeleri kolaylıkla hissedebilir.  Değişime açık bir yapıda olmasına rağmen asıl arzusu mevcut durumun iyileştirilmesi ve pürüzlerin tamamıyla giderilmesidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi olumlu yöndeki sürprizlere açıktır.  İşte bu görünüm bir şifalı elin, size dokunması haline benzer. Saat 17:33 Ay-Balık burcu geçiş etkinliğinde, ailemiz, evimiz, sevdiklerimizin ilgisi bizim için son derece kıymetli olacak. Ev veya işimize göre, mistik çalışmalar, hayallerin yazıya dökülmesi, ruhsal anlamda bizi kuvvetlendiren ritüellerle uğraşabiliriz. Saat 21:16 Ay-Venüs görünümü huzur, güvence, uzun vadelihayatı, ilişkide sadakat, maddi yönden rahatlık gibi arzuların yükselmesini sağlar. Keyifli bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

1 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor. Bugün enerjiniz oldukça yüksek. Cesaretli davranışlar sergilemenize rağmen; egolarınızı ön plana çıkarmazsanız, başarı grafiğinizin olumlu bir şekilde gelişmeye devam edecek.Bugün sözleriniz anlamlı ve dikkat çekici olacak. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizin yapılması konusunda kendinizden başka kimseye güvenmeyin. Diğerlerine güvenmeniz durumunda yanılabilirsiniz. Dikkatli olmamanız yanlış yönlendirilmelere, yanlış bir etki yaratılmasına veya yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Dış görünüşünüzü ve sizi olumlu etkileyecek değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerini, sosyal planları, yeni öğrenilecek bilgileri, hümanist tavırları ön plana çıkartan bir gündeyiz. Akşam saatlerinden itibaren hedeflerimize ulaşma konusunda kararlı şekilde ilerleyebiliriz. Tecrübeli veya yaşça büyük kişilerle iletişim artabilir. Geceye doğru saatlerde ise, farklı şeyler deneyebilir, yenilikçi bir ruh halinde olabiliriz. Sıradan şeyler ilgimizi çekmeyecektir. Bugün Boğa burcuna geçiş yapan Venüs ise, estetik, güzellik, sanat, yaratıcı işler, zevke düşkünlük, keyif veren aktiviteler ya da ilişkilerde sadakat, istikrar, güven ve kalıcılık temalarının önümüzdeki günlerde ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Mayıs 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha serbest ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerini daha iyi değerlendirmeye bakın.

1 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla birleşerek ekip çalışması yapabilir ve bu konuda lider olarak tanınabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek hoşunuza gidiyor. Mutlu bir gün olacak.

1 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, finansal durumunuzla ilgili geçici zorlanmalar yaşayabilir, toplu paralar, krediler, eskiye ait borçlar, eşin ve ortakların parası ile ilgili konularda sıkıntı duyabilirsiniz. Bu süreçte özellikle yeni başlayan ikili ilişkilerde güven problemleri sıklıkla görülürken, dolunay ile birlikte ilişkilerinizde eğer kaybetmek istemiyorsanız çok daha sabırlı davranmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Tüm bunların dışında ise olumlu bir haber alacak, yeni teklif ve davetlerle karşılaşacaksınız.

1 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Çalışmak size keyifli gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızı düzeltebilir, sağlığınızda olumlu etkileşimlere tanık olabilirsiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkiler trafiğinizin ağır ilerleyebileceği bir günde bulunuyorsunuz. Eğitim hayatında sınav sürecindeyseniz.  Fikirleriniz dağınık olacağından kafanıza hiçbir şeyin girmediğinden şikayet edebilirsiniz. Ancak sabah saatlerindeve sosyal ilişkilerle bağlı olduğunuz kadın figürlerle olan ilişkilerinizi toparlamak ve düze çıkarmak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 04:56'da boşluğa girecek ve sonra 16:54'te Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Balık burcundayken duygusallıkta artış görülür. Sezgisel yanımız ağırlık kazanır. Empati kurmak ve merhamet göstermek kolaylaşır. İnsanların zayıf ve yaralanabilir tarafları daha çok açığa çıkar, karşınızdakine anlayış ve şefkat göstermek arzusu öne çıkar. İnsanların yumuşak taraflarını ortaya çıkaracak bir tutumla ve iyi niyetli tavırlarla ilişkilerinizde kazançlı çıkabilirsiniz. Sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkla ve yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, spiritüel çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçmak arzusu ile elinize bir kadeh şarap alıp, televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz. Güçlük içinde olan yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatabilirsiniz. Ay Balık burcundayken yaratıcı sanatçı tarafınız güçlü olur. Fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkündür. Su ile rahatlatıcı anlar yaşanabilir. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya spa gibi mekanlara gidip bakım yaptırmak size iyi gelebilir. Ayaklarınıza özen göstermek pedikür veya refleksoloji ile bakım ve masaj yaptırmak tam Ay/Balık temasına uygun aktivitelerdir. Güneş Uranüs arasındaki destekleyici açı ile çevrenizdeki dünyayla ve insanlarla olan ilişkileriniz de ilginç yaratıcı sıra dışı konular öne çıkabilir. Bu durum siz de aydınlanma ve kalıcı farkındalıklar yaratacaktır. Çevrenizde ilginç ve değişik insanlar görebilirsiniz. Onların orijinal, yenilikçi tutum ve bakış açıları sizi de etkileyecektir. Merakınız ve yeni şeylere olan ilginiz artabilir. Çevresel koşullarınıza bir reform yapmak için de güzel bir zamandır.

1 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya partnerinzle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 50' 12" R
Ay
Koç
29° 58' 49" R
Merkür
Koç
20° 52' 28"
Venüs
Boğa
09° 08' 38"
Mars
Koç
04° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 21"
Satürn
Balık
17° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 43' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 33"
Lilith
Başak
24° 04' 15"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>