Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurallarınız var. Aşkı o kurallara baştankara bağlamışsınız. Ve ilişkinizde bu kurallardan taviz vermemeye çok kararlısınız. Bu yüzden sizi arada bir yoklayanlar eli boş dönüyorlar.

Verimli çalışıyor, işinizi önemsiyorsunuz. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir diye bir beklentiniz var. Ama bir eleme sonucu buyolculuğunun dışında kalacaksınız..

Nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Nakdin dışındakiler de dönem nedeniyle pek geçerlilik bulmuyor. Aile bireyleriniz bazı harcamalarınızı çok kişisel ve gereksiz buluyor. Bu harcamaları biraz azaltmanız nakit ihtiyacınıza az da olsa katkı koyacaktır.

Birlikte yaşadığınız kişi sizin şahsi dostlarınızla tanışamamaktan rahatsız. Bu size karşı onda bir güvensizlik geliştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam bir deniz tutkunusunuz. Bugün bu tutkunuzu elinizden geldiğince doyuracaksınız. Kendiniz gibi bir arkadaş arayışınız da sona erecek. Çünkü onu bugün bulmuş olacaksınız. Yeni haftaya daha bir mutlu başlayacaksınız. Gönlünüzün denizde ama hayatınızın karada olması en büyük çözümsüzlüğünüz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:05 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, partnerimizle zamanı geçirmek için enerjimiz yükseliyor. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, ek gelir ihtiyacımızı vurguluyor. Şartlar kolay değil, biz de elimizden geldiğince mücadele etmek zorundayız. Bu konuda dış etkenlerin üstümüzdeki baskısını hissediyoruz. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uzun zamandır eksikliğini hissettiğin kariyer ya da sosyal statüne kavuşuyorsun. Kendini evinde gibi hissedeceğin ortamlarda bulunabilirsin. Eğer maddi sıkıntıları olan bir Yay burcuysan bugün alacağın haber rahatlamana yardımcı olabilir. Gün içerisinde çevrendekilerden etkilenmemek için kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Yoğun çalışma temposuyla dikkatini toplamakta zorluk çekebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, geçmiş aklını epey kurcalayabilir. Öğleden sonra alacağın haber yahut sosyal medyada göreceğin bir paylaşımla, sezgilerinde yanılmadığını anlayacaksın.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi çalıştığınız alanda gösterecek önemli başarılara imza atabilirsiniz. Yaptığınız işten keyif almanın ve işinize olan sevginizin sayesinde diğer çalışanlara da örnek olabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeteneklerinizi kullanarak, detaylara odaklanarak bu durumu hızlıca çözebilirsiniz. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmek, durumun rahatlamasına neden olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Evinizde zaman geçirmek sizi rahatlatacaktır.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal sıkıntı duymanız mümkün. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir. Moralinizi yüksek tutmalısınız. Olumsuz düşünceler ve kuruntular içine girebilir, bu duygularınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. İletişim sorunlarından sıkılabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>