Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi bugün de gerçekleştirmeniz zor gibi. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen sizin dışınızdaki gelişmeler bunu engelleyecek. Görüşebilirsiniz ama baş başa kalmanız mümkün değil gibi gözüküyor.

Birarkadaşınızın özel yaşamındaki sorunlar hepinizin ortak sorunu oldu adeta. Sizden hemkonusunda hem de özel sorununu çözmesi konusunda destek istiyor. Siz de bu desteği esirgemiyorsunuz.

Bugünlerde elinize geçen bir miktar parayı akılcı yatırımlarda değerlendirmek istiyorsunuz. Bunun için bir girişimde bulunabilirsiniz.

İş ortamınızdan biri ile aranızda istemediğiniz bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği fazla uzatmamaya özen göstermelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu geçen bir haftadan sonra dinlenmeyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz ama yine yorucu bir gün sizi bekliyor. Yapmanız gereken o kadar çok özel işiniz var ki. Hepsini bugüne yığmak bazı ziyaretlerinizi aksatabilir. Geç saatlerde yapacağınız ani bir program sizi bu gece uykusuz bırakabilir. Sürprizlerle dolu bir gece geçirebilirsiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:45 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, burcunuzda 8 Kasım tarihinde seyrine başlayan Jüpiterin şanslı enerjisiyle kavuşmaktır. İnancınızı, güveninizi yükselten bu görünüm kişisel gelişim yolunda karşınıza çıkacak olanakların, fırsatların, kolaylıkların göstergesidir. Yaradan duyulan şükür duygusudur. Hayatın güzel ve olumlu taraflarını hissetmek ve yaşamak adına bir lütuf enerjisidir. Saat 22:55 Ay-Venüs görünümü, dostluk ve arkadaşlıkların güçlenmesini sağladığı gibi, özel yakınlaşmaların da işaretçisidir. Kendimizi hem kişisel hem de sosyal anlamda keyifli hissederiz. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 80. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.Canım Atam nurlar içinde uyuyunuz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Senin için şansını zorlayacağın bir gün başlıyor. Özellikle yaşam alanın ile ilgili yapmak istediğin düzenlemeler için harekete geçebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik gezilere katılabilirsin. Eğer ailen ile beraber yaşıyorsan onların kararına uymak senin için oldukça zor olacak. Eğer ev sahibi olmak istiyorsan yeni bir ev, yokyeri açmak istiyorsan mekan arayışların başlayabilir. Hesabına göre hareket etmek isteyebilirsin ama beğendiklerin ile bütçen tutmaması canını sıkabilir. Hayallerine ara vermek yerine krediye başvurmak gibi çözümler araştırabilirsin. Birikmiş bir miktar paran varsa çok açılmadan girişimde bulunabilirsin. Mide problemin varsa, stres kaynaklı ağrılar yaşayabilirsin. Hayatı biraz akışına bırakmanda fayda var.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde heyecan verici oluşumlar gündeminizde olabilir yeni heyecanlara başlangıçlar aralamak isteyebilirsiniz. Sosyal çevreniz içerisinde insanlar tarafından saygınlığınızın artacağı bir gün.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha hareketli ve biraz kararsız hissedebilirsiniz. Kişisel konular, hassasiyetler var.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELİRİNİZİ ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşma yapacaksınız. Geleceğinizle ilgili iyi haberler sizi çok mutlu edecek. Alacağınız şeyler için karar verebileceksiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu özgürlük ihityacınız yüksek ancak ev aile konuları sizi meşgul edebilir. Uzun vadede negatif tesirleri olacak dedikodulardan, aile meselelerinden uzak durun. Özgürleştirici aktiviteler, açık hava etkinlikleri sizi hoş tutar, zihin beden dengesi sağlar.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek ve karamsar duygularınızın dağılmasına yardımcı olacak. Yazışmalar ve haberleşmeler hem eğlendirici olacak hem de yeni fikirler uyandıracak.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

10 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>