Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi, dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz.

Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizinde elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor. Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek.

Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Bir saatte sorumsuzca harcadığınızı, iki saatte güç koşullarda kazanırken hiç gocunmuyorsunuz. Koruma altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınız, çok memnun görünmüyor.

Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Genel anlamdaki boşluğunuzu, öyle görülüyor ki, oradan doldurmak zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statü içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor. Sorumluluklarınızın koruma altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da, daha dar alanda, daha güvenli, daha sevgili oyunlara yönelmemeniz için de bir gerekçe değil.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 10:26-12:01 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Eleştiride bulunan kişilere tahammül etmezsiniz. Saat 12:01 itibariyle Terazi burcunda ilerleyen Ay, sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, partnerimizle günü birlikte geçirmek için enerjimiz yükseliyor. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü, ek gelir ihtiyacımızı vurguluyor. Şartlar kolay değil, biz de elimizden geldiğince mücadele etmek zorundayız. Bu konuda dış etkenlerin üstümüzdeki baskısını hissediyoruz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sabit fikirli tarafına vurgu yaparken, içgüdülerine dayanarak karar alabileceğini vurguluyor. Sanatla uğraşan bir Yay burcuysan senin için ilham dolu bir gün olabilir. Plan- program yapmak yerine günü ev içerisinde tembellik yaparak geçirmek isteyebilirsin. İsteklerini tek kelimede toplama, kendini daha rahat ifade edebileceğin zamanlar olacaktır. Eğer ?her şey mükemmel olmalı hayatımda? detaycılığından vazgeçersen, eşinle aranda gelişen olayları tek taraflı ele almazsın. Tersini düşünüyorsan, uzun yol kat etmen gerekebilir. Ruhsal olarak kendini bir çıkmazda gibi hissedebilirsin. Beklentilerin yüksek tutmaz isen kafan daha rahat olur.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesten sakladığınız bir konu ile ilgili toplum içinde söyleyeceğiniz sözler beklediğinizin tersine bir etki yaratabilir. Bugün yanlış anlaşılmamak için kendinizi daha net cümlelerle ifade etmeniz daha iyi olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda oldukça tedbirli ve kararlı olmalısınız. Ani yeniliklere karşı dikkatli olmalısınız. Romatizmal rahatsızlıklarla başınız derde girebilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yorgun hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen konular, ailevi meseleler sizi meşgul edebilir. Anılar zihni yoracaktır. Ne yaşanmış olursa olsun iç huzura ihtiyacınız var. Öğlen enerjiniz artsa da yönsüzlük devam edebilir. İçsel hesaplaşmayı bırakıp yeni güne uyumlanmak önemli.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna geçişiyle sosyal hayattaki ilişkilerinizi ön plana çıkar.Kokteyllere ya da organizasyonlara katılmak için harika bir gün. Dernek faaliyetleriniz için toplantılar yapabilir. Gönüllü kuruluşlar yararına gelir toplayabilirsiniz. Zihninizi uzun zamandan beri meşgul eden bir arkadaşlık bugün aşka dönüşebilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 30" R
Ay
Koç
26° 46' 06" R
Merkür
Koç
20° 41' 56"
Venüs
Boğa
08° 52' 28"
Mars
Koç
04° 38' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 16"
Satürn
Balık
17° 06' 58"
Uranüs
Boğa
22° 42' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 50"
Lilith
Başak
24° 02' 48"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:25

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>