Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Ama böyle bir denetim bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir.

Hala yüzeysel olduğunu iddia ettiğiniz bir probleminizde, tamamen ektiklerinizi biçiyorsunuz. Sorunun hiç de yüzeysel olmadığını fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz. Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Bunun bir kısmının oyun olduğunu sadece siz biliyorsunuz. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, sizi destekleyicidir. Hem ilişki meselelerinde güzel gelişmeler yaşanır hem de amacınıza uygun kararlar vermenizde yardımcıdır. Ancak fazla para harcatabilir. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü, bizi farklı bir dünyaya, hırslarımızdan arındırmaya çağıran bir ses, bir nefes gibidir. Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen yine de ılımlı şekilde düşünmek, problemleri görmezden gelmek isteyebiliriz. Böyle bir istek, doğaldır, rahatlatıcıdır. Ancak bu, gerçekçi düşünmemizin önüne geçmemelidir. Ailevi ve duygusal konularda aklımız başımızda olsun. Saat 11:19-16:03 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. Aile ilişkilerinden, parasal konulara kadar durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alınız. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşkta tutkuları alevlendiricidir. Arzularınız sizi kendisine tutsak edicidir. Gücü elinde bulunduran taraf olmayı istersiniz. Gerginliğinizin sebebi, içinize attığınız sorunlarınızdır. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, bizi değişime yöneltir ve sıkıntılara tahammül edemeyiz. Eskisi gibi anlayışlı olmadığımızı, baskıya gelemediğimizi hissederiz. Maddi-manevi anlamda bir gelişme bekleriz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, insanların sizi anlamadıklarını düşünürsünüz. Sorunlarınız vardır. Bunlar bazen aileyle ilgilidir bazen de özeldir. Bir şeylerin sizi baskı altına aldığını hissedersiniz. Bunların altından kalkabilmek kolay değildir. Ancak imkansız da değildir. Bir çözüm yolu veya iyileşme meydana gelebilir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Yeni proje teklifleri, önemligörüşmeleri gündeminde yer alabilir. Ayrıca çat kapı misafirliklere hazır ol! Sosyal, bol kahkahalı güzel bir gün zamanını senin için daha eğlenceli hale getirecek. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, yalnızlıktan şikâyetçi olabilirsin. Dostlarınla iyi zaman geçirmek senin için çok önemli. Ancak toleransın bu sıralar çok düşükken kırıcı konuşmalar yapmaktan kaçınmalısın. İletişimde kopukluk yaşamanın nedeni senin kabuk değiştirmen olabilir mi? Bu konuda kendinle bütünleşebilirsin. Beslenme düzenine dikkat etmen gerekiyor. O yüzden bu sıralar kafeinli ürünlerden uzak durmanda fayda var.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat organizasyonları ya da aniden ortaya çıkanseyahatleri eğitim organizasyonları gibi planlar sizi heyecanlandırabilir. Aşka dair beklediğiniz önemli haberleri bugün alabilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda yoğun bir iletişimin olduğu zamanlar içindesiniz. Düzenlenen eğitimlere katılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cins sizinle ilgilenmeye başlıyor. Uzun zamandır arzu ettiğiniz de zaten onun dikkatini çekmek.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde hoş sohbet insanlarla huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Öğleden sonra sebepsiz öfke, aniden gelişen yorgunluk hissi söz konusu. Geçmiş referanslı duygular nedeniyle kafa karışıklığı yaşayabilirisiniz. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasında meydana gelen uyumlu etkileşim bugün sizi bol bol meditasyon, yoga yapmaya davet eder. Yaşamın gerçeklerinden kaçmak eğiliminde olabilirsiniz. Ya da bu tip insanlar karşınıza çıkar. Onların derdini dinlemek, öğüt vermek size düşer. Dostlarla bir araya gelip içki içmek için iyidir. Ama abartmayın.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>