Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Flörtçü biri olarak biliniyorsunuz. Bu özelliğiniz, aşk dünyanızda hoşlukların ötesinde bir ilişki yaşamanıza mani olabiliyor. Oysa gönlünüz şu günlerde ciddi bir ilişkiye çok hazırlıklı görünüyor.

Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir. Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor.

İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınızın kabusu gibi. Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek becerikli görülmüyorsunuz.

Yapmacık davranışlara karşı çok tavırlısınız. Fakat bu tepkimecilik, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırma derecesine varmış gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarı ve başarısızlık sizin için hayatın temel iki öğesi gibi. Birinin tutkusu ve diğerinin korkusuyla yorgun düşüyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz hasletleriniz var. Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, hayallerinizin bir kısmının mucizeler gerektirdiğini görmenizle netice verebilecek.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar gün içinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay, paylaşımda bulunmak, estetik, uyum ve güzellik arzunuzu yükseltiyor. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik davranırsınız. İlişkinizle alakalı mevzularda da, aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmak istersiniz. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet, sizi bir hayli düşündüren meseleler var. Ancak bunları zamanla aşacaksınız. Sakin olunuz lütfen.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yönden oldukça aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelmekten ve düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan keyif duyabilirsiniz. Geleceğe yönelik pozitif bir bakış açınız olabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlangıç yapmak istediğiniz bir durum ile ilgili gereken tüm şartları bugün sağlayabilirsiniz. Yaptığınız araştırmalar ve titiz incelemeler sonucunda artık sonuca ulaştığınızın siz de farkındasınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik ve kıvrak olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman dik duran ender kişilerden birisiniz. Çevrenizde dürüst biri olarak tanınıyorsunuz. Bugünlerde zorlu ve karışık günlerden çıkarak daha mantıklı düşüneceksiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla kendinizi kıyaslayıp huzursuzluk ve yetersizlik hissedebilirsiniz. Daha iyisini yaratmak için bırakmanız gerekenlerin farkındalığı gelişebilir. Finansal konular, ani harcamalar gün boyu sizi meşgul edebilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece duyarlı, biraz da alıngan olabileceğiniz bir gün. Olaylardan etkilenebilir, kararsızlıklar duyabilirsiniz. Ancak, arkadaşlarınızın sıcak davranışları sizi rahatlatacak. Haberleşmeler artıyor.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 50" R
Ay
Koç
25° 05' 05" R
Merkür
Koç
20° 36' 29"
Venüs
Boğa
08° 43' 60"
Mars
Koç
04° 33' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 39"
Satürn
Balık
17° 06' 25"
Uranüs
Boğa
22° 42' 29"
Neptün
Balık
29° 05' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 27"
Lilith
Başak
24° 02' 02"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>