Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. Akşamki tartışma bazı izler bırakmış gibi. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Ciddi para sıkıntılarınız yoksa da, ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım bazı konulardaki iletişim sorununuzu kolayca çözebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları, sizi kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz. Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü gayet olumlu, heveslendirici, sosyal açıdan güçlendiricidir. Çevrenizle olan temasınız iyimser, pozitif etkiler altındadır. Kendinizi olduğu gibi, başkalarını da mutlu etmeyi bilirsiniz. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arası Ay-Boşluk etkisi altında, gereksinimleriniz için alışverişe çıkacaksınız ben derim ki, almak istediğiniz ürünün içeriğini ve fiyatlarını gözden geçirin. Saat 21:42 Ay-Chiron görünümü bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklında bulunan kişiyle iletişime geçmeye karar verip dışarı çıkmayı teklif edeceksin. Bu, iyi hissettirecek.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle önemli görüşmeler ve konuşmalar yapabilmenizin yanında geçmiş dönemden gelen arkadaşlarınızla da özel paylaşımlar içerisinde olabilir, onların mutluluklarına ortak olabilirsiniz. Kafanızdaki konularla ilgili çevrenizden size yardım edeceğini bildiğiniz kişilerle beraber olduğunuzu bilmek sizi son derece rahatlatacaktır.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken ilişkilerinize ve duygusal beklentilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ortaklaşa konularda yapabileceğiniz çok şey var.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın tüm alanlarında yenileşmeye ve dünyaya damganızı vurmaya başlayabilirsiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar ve ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı ve bu yolda ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda ise güven ve sevgi dolu günler sizleri karşılamakta.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, günün söz sahibi kişisi siz olabilirsiniz. Cesur, iddialı ve rekabetçi yaklaşımlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz, lider yönleriniz ortaya çıkıyor.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireylerinizin düşüncelerine hoşgörüyle yaklaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Gün boyu kendi istekleriniz ve arzularınız ön planda olacak.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı alışveriş kısacası her türlü abartıdan uzak durmalısınız. Özellikle arkadaşlarınızla ortaklık fikrine hemen toz pembe gözlüklerle bakmayın. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Son kararınızı vermeden iyice düşünmeli detayları atlamamalısınız.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin çarpıcı yönlerinin güç kazanarak sizi ön plana çıkaracağı bir gündesiniz. Özellikle de liderlik beceriniz sayesinde bir grubu yönetmeye başlayabilirsiniz. Yine de bu sırada gereğinden fazla sert olmamalı, bir diktatör gibi hareket etmemelisiniz. Aksi takdride, konumunuzu kaybedebilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 43" R
Ay
Balık
29° 47' 32"
Merkür
Koç
19° 20' 08"
Venüs
Boğa
06° 36' 44"
Mars
Koç
03° 14' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 23"
Satürn
Balık
16° 57' 56"
Uranüs
Boğa
22° 36' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 47"
Lilith
Başak
23° 50' 35"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>