Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önünüze çıkan fırsatlar, sizi gündemden kalkmış, eskide kalmış sorulardan ve yalnızlıktan kurtarabilir. Kararınızın doğruluğu, yanlışlığı artık bir önem taşımıyor. Geçmişten arınmalısınız.

Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyorsunuz. Başarılarınızın arkası gelecek.

İyi niyetli yaklaşımlarınız bugünlerde riskli para ilişkilerinde zarar verici olabilir. Hayata bakışınızda, sağlamcılık ve genişlik bir arada. Parayla ilişkinizde de aynı çelişki gözleniyor.

Özel ilişkilerde yarını oluşturma konusunda gecikiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu burcunuz üzerinde gerçekleşiyor. Hani bir söz vardır. Gözünü budaktan sakınmaz diye. Aynen bu şekilde, sizi bugün durdurmak pek kolay olmaz. Öylesine hareketli, öylesine aktif ve öylesine özgür hareket etmek istersiniz ki, başkalarının ne düşündüğünün hiçbir önemi yoktur. Duygu ve istekler birbirleriyle aynı rotada olduğundan, gayet hızlı bir şekilde öne çıkabilirsiniz. Eğer kafanızın içinde belirlenmiş bir amaç,için harekete geçiyorsanız bu kavuşum sizi varmak istediğiniz yere ulaştırır. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, göz önünde olmaktan, kendimizi ifade etmekten, fikirlerimizin beğenilmesinden hoşlandığımızı gösteriyor. İlişkimizde iletişimi önemseyeceğiz. Toplumsal hayatta güvenceyi kıymetli bulacağız. Gündelik yaşamda konuşmak, yazışmak, paylaşmak bizi geliştirecek, büyütecek. Farklı görüşlere açık olacağız. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, hafızamızda yer etmiş bazı olayları tekrar hatırlamamızı sağlar. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümünde, özgürce hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak isteriz. Bu sizin için çok önemlidir. Geleceğe dönük düşünürsünüz. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, günü şöyle bir kendinizce değerlendirmenizi sağlayıcıdır. Özgürlük ihtiyacınız yine yoğundur. Ama ileri sürdüğünüz olasılıklar biraz daha mantıklıdır. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken sabah saatlerinde daha tepkisel, agresif, hızlı davranabilirsiniz, bu durumun sizi fiziksel ve duygusal açıdan etkilememesine özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde ise aile arasında yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızda iletişimsizlik ve bazı yanlış anlaşılma sorunlarına karşı dikkatli olmalı, ona gerektiği kadar sevginizi gösterecek zamanı ayarlamalı bu konuda daha verici olmalısınız. Unutmayın bu hayatta neye çok emek verirseniz onun karşılığını alırsınız. Sevgiyse sevgi paraysa para güvense güven. Hiç çalışmayan, çaba sarf etmeyen birini nasıl zengin hayal edemiyorsanız sevgi ve maneviyat anlamında da aynı şeyi bulamazsınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulardaki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Sevdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. İşlerinizi ilerletmek için olumlu gelişmeler olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kardeşlerinizle ilişkiniz başta olmak üzere iletişimde bulunduğunuz insanlara finansal konularda derdinizi anlatmakta zorlanabilir yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz bugün. İlerleyen günlerde maddi açıdan girişimler söz konusu olabilir ve işte o zaman beklentiniz olan konularda başkalarından destek görebilirsiniz. O gün gelene kadar kimseyle çatışma içine girmeyin, size destek olan kişilerle iyi geçinmeye çalışmalısınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri üstünüze çekeceksiniz. Abartılı davranışlarınızı kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün szi bekliyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati neşenize neşe katar. Partnerinizin odağı olmayı arzularsınız. Özel ilgi ve alaka herkes gibi sizin de hak ettiğiniz bir şey. Toplulukların sözcülüğünü üstlenmek ve yeni fikirler ışığında felsefi konulara ilgi duymak gündem konusu olabilir. Sosyalleşerek mutlu olduğunuzu hissedersiniz. Depresif olmaya zaman bulamayacağınız bir gün kıymetini bilin.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ev yaşamınız ile ilgili bazı konular, günün ana temalarını teşkil edeceklerdir. Aileniz veya ev arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı dalgalanmalar olması, tüm gününüzü bu kişilerle konuşmakla geçirmenize sebep olabilir. Eğer mümkünse, günlük işlerinizi erteleyebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 08" R
Ay
Koç
05° 41' 32"
Merkür
Koç
19° 37' 01"
Venüs
Boğa
07° 06' 30"
Mars
Koç
03° 32' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 59' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 55"
Neptün
Balık
29° 03' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 07"
Lilith
Başak
23° 53' 16"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>