Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız.

Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor.

Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir. Kazancınız size yetiyor. Gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız.

Sabrınızı sınayacağınız konularda kazançlarınız var. Zorlansanız da direncinizi kontrol etmeye çalışın. Acelecilik bugünlerde size önemli şeyler kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazançlı çıkabileceğiniz görüşmeleriniz var. Engellendiğinizi düşündüğünüz konularda tahmin yürüttüğünüz zararlar söz konusu değil. Daha rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:56 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu enerji geçişi, Yayların ilişki vehayatlarında hırslı ve kararlı olmalarını sağlar. Başkaları üstünde etkimi yüksek olsun isteriz. İçten içe çıkarlarımızı düşünürüz. Kimsenin bizi zayıf görmesine izin vermeyiz. Farkımız bilinsin isteriz. Düşmanlıklar, türlü oyunlar, çıkarcı insanlar canımızı sıkar. Belli bir mesafe koyarız. Saygınlık önemlidir. İyi niyetin bir yere kadar olduğunu düşünürüz. Kendimizi korumak isteriz. Sezgilerimiz çok güçlüdür. Olacakları hissederiz. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, sizi ciddileştirici, mesafeli durmanızı sağlayıcıdır. Bazı kişilere karşı tavır alırsınız. Bu biraz da kendinizi korumak içindir. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanızın karışıklığını çevrenize yansıtmayın. Sorumluluğu çevrenize atıp kurtulamazsınız. Özellikle sözlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat gerektiren işlerle uğraşırken daha tedbirli davranmaya gayret edin.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda ödemelerinizi daha kolay yapabilmek ve bunları belli bir düzene oturtmak adına daha istikrarlı çözüm yolları arıyor olacaksınız. Bir türlü yolunda gitmeyen ve sürekli aksayan işlerinizi yoluna koymak için uzun vadeli çözümler geliştirmek isteyebilirsiniz, var olan şartları değiştirebilir, bu oluşumu gerçekleştirmek adına her türlü anahtarları deneyip kapıyı açana kadar uğraşmak isteyebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizi zorlayabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizle birlikte çalıştığınız insanların beklentileri arasında dengeyi kurmakta bir hayli zorlanacağınıza işaret etmekte. Yapmak istemediğiniz konularda baskılarla karşılaşabilirsiniz. Halk arasında ki tabiri ile aba altından sopa gösterenlerle karşılaşabilirsiniz. Cesur olun ve kimsenin sizi çizginizden çıkarmasına izin vermeden hareket edin. Aksi halde beklenmedik durumlarla karşılaşabilir ve haksızlıklara uğrayabilirsiniz. Özel yaşamınız da dengeleri sağlayacaksınız. Evli Yay'lar gizli ilişkiler size bir an için cezbedici gelebilir dikkatli davranın. Birden başlayan ve aynı hızla biten bir ilişkinin pişmanlığı deneyimleyebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışında olayların etkisinde kendinizi hayatın akışına kaptırabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin ilginç, beklenmedik ve sıradışı yaklaşımlarından memnun olabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanların kısa planları ve teklifleri gün içinde sizi yorabilir. Dinlenmeye ihtiyacınızın olduğunu hissediyorsunuz. Ailenizle vakit geçirerek keyfinizi artırın.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati sizi derin felsefi konulara çeker. İnsanın var oluşu ve toplum içindeki bireylerin rolü ve elde ettikleri gücü sorgulamaktan keyif duyarsınız. Hayatın getirdiği sorumlulukların neden sonuç ilişkisini keşfetmek siz eğlendirir. Sevdiklerinize neşe yaymak ve onların yanında yer almaktan keyif duymak yaşam misyonunuz olacak. Hayatın tüm çılgınlıklarını denemek tam size göre.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Telefon, fax veya e-mail aracılığyla sürekli birileriyle haberleşebilir, toplantılara katılmak için çeşitli yerlere gidebilir, birçok belgeyi inceleyebilirsiniz. Yine de, yüksek enerjinizle bu yoğunluğun altından kalkmanız zor olmayacaktır.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 21" R
Ay
Koç
00° 42' 24"
Merkür
Koç
19° 22' 43"
Venüs
Boğa
06° 41' 21"
Mars
Koç
03° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 16"
Satürn
Balık
16° 58' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 59"
Lilith
Başak
23° 50' 60"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>