Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde özellikle öğle sonrasında karmaşa ve belirsizlikler karşısında daha temkinli, ihtiyatlı yaklaşmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde ise Ay burcunuza ilerliyor ve kendinizi çok daha iyi hissedebileceğiniz saatler başlıyor.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu, endişelerimizin esiri olmak yerine, bizi bu duruma getiren nedenlerin farkına varmanın faydalı olacağını söylüyor. Bir şeyleri kafaya takıyoruz veya insanlara gereğinden çok değer veriyoruz. Sev beni seveyim seni derler. O zaman her şeyin azı yarar, çoğu zarar diyerek olanlara gerçekçi bir şekilde bakalım. İhtirasların, tutkuların veya başkalarının esiri olmayalım. Kin, intikam gibi olumsuz duyguları kendi içimizde terbiye edelim. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, ruhsal açıdan içe yönelişin, derinlemesine düşünmenin işaretçisidir. Ancak olumsuz sanılmasın. Çünkü güçlendiricidir. Saat 16:53 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri canlandırıyor. Özgür yanlarınız göz önünde olacaktır. Kişiliğinizin en olumlu yanlarını rahatlıkla sergileyecek ve çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilecek bir gündesiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ufak tefek karamsarlık duyguları dalgalansa bile bunların üzerinde durmayacak, dikkatinizi isteklerinize yöneltmeyi başaracaksınız. İletişim trafiğinizde aksamalar olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki finansal sorunlarınıza çözümler bulmak adına her zaman denenmiş belli yolların dışına çıkmak isteyebilir daha farklı yollar denemek isteyebilirsiniz. Hiç bir risk almadan hayatta ilerlememiz mümkün olmayacağından doğru bildiğiniz konularda cesaretle ilerlemeniz mutlaka sizi başarıya götürecektir. Bu konuda sabırlı olmayı öğrenmeli, kendinizi yaptığınız hatalarla da sevmeyi öğrenmelisiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Öğleden sonra kişisel konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal konularda zorlanacağınız bir gündesiniz. İlişkilerinizde akıllıca davranın.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda güçlü bir ifade ile HAYIR demesini bilmelisiniz. Duygusal yoğunluğunuzun yaşamınızı birebir ilgilendiren kararlarınızda ve algılamanızda etkili olmamasına çalışın. Tüm güveninizi bir olaya veya kişiye bağlamayın. Tetikte durun. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm tartışmaların size daha fazla olumsuzluk getireceğine işaret etmekte. Kolay olanı herkes başarır siz bugün zor olanı yapmaya çalışın. HAYIR deyin ve kararlarınızın arkasında sakinlikle durun. Bugün akrabalarınızla ilişkilerinize önem verin. Onlara vereceğiniz yanlış tepkilerin bedelini ağır ödeyebilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Kendiniz için para harcamaya yönelebilirsiniz. Sorumlulukla yaklaştığınız yakın çevre işlerinizi ve ilişkilerinizi iyi organize etmelisiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sizi ani yolculuklara çıkaracaktır. Aşk hayatınızda yerinizde duramayacağınız bir dönemdesiniz. Nefes almaya vakit yok. Sosyal aktiviteleri harekete geçirmek için sizden daha başarılı biri olamaz. Bu dönemde spor yapmayı ihmal etmeyin.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle ilgili haberler alabilir, harekete geçmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu hafta özellikle para konularında ciddi bir mesainiz olabilir. Geçmişten gelen tartışmalar, miras, prim gibi konular tekrar gündem olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 17" R
Ay
Koç
03° 57' 40"
Merkür
Koç
19° 32' 01"
Venüs
Boğa
06° 57' 46"
Mars
Koç
03° 27' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 21"
Uranüs
Boğa
22° 37' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 43"
Lilith
Başak
23° 52' 28"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>