Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğu çoktan hak ettiğinizi biliyorsunuz. Sonunda da hak ettiğiniz mutluluğa kavuştunuz. Bugün ikinizin de aklından aynı program geçiyor. Gerçekleşme olasılığı yüksek gözüküyor.

Değişik planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız vardı. Bu kuşkular yerini umuda bıraktı. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler olabilir.

Hayatınızdaki tek olumsuzluk zaman zaman para sıkıntısı çekmeniz. Bugün ve önümüzdeki günlerde yapmak istediğiniz bazı şeyleri ekonomik nedenlerden dolayı gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olumluluklarla dolu. Hafta başından beri planladığınız işlerinizi halledecek ve önemli bir randevunuzu gerçekleştireceksiniz. Özel yaşamınızdaki doyum hayata iyimser bakmanıza neden oluyor. Sizi beğenip örnek alan biri, bugün bir konuda sizi eleştirebilir. Kendinizi savunmaya geçmeden önce eleştirisinin doğru olup olmadığını değerlendirmenizde yarar var.

11 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:59 Ay-Mars görünümü, öne atılmaya hevesli olmamızı sağlıyor. Kendimizi savunuruz, fikirlerimizi ifade ederiz ve yeni her şeye açık oluruz. Saat 03:31 Ay-Chiron görünümü bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Saat 06:54 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Sorunlarımızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Sevdiğiniz dostlarımızla bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek bizi rahatlatabilir. Saat 18:22 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünümü, akıllı seçimlerde bulunarak, kendimizi, yeteneklerimizi ortaya koyarak maddi anlamda güce sahip olmamız için bize kuvvet sunar. Kısır bir döngünün içinde kaybolup gitmek yerine, kendinize güvenirseniz, başarılı işler çıkarabilirsiniz. Saat 18:24 Ay-Satürn kavuşumu bütçemize göre hareket etmemizi söylüyor. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

11 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Ailenden ya da sevdiğin bir yakınından telefon alabilir, maddi anlamda onlardan destek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan senin gibi ?aşka âşık? biri için hislerini saklamak ne kadar doğru olur? İlişkisi olan bir Yay burcuysan, yeniliklerden kaçınmıyorsun ama geleneksek bakış açın onu çok sahiplenmene neden oluyor. Kıskançlıklarını ölçmen gerekiyor. Evet, aynen ölçmen? Çünkü sınırını aştığında mutsuz olabilme imkânın var. En yakın arkadaşını sevgilinden kıskanman büyük sansasyon olabilir. Bazı şeyleri sindirmek zorunda değilsin ama hayatına çeki düzen vermen için doğru bir zamandasın. Kronik rahatsızlığı olan bir Yay burcuysan bu aralar kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor.

11 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konular ve açığa çıkmamış sorunlar sizi rahatsız edebilir. Arkanızdan dönen bazı oluşumları fark edebilirsiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birikimlerinizi daha iyi kullanmaya dikkat etmelisiniz. Koşullar biraz zorluyor olsa da, kişisel alanda destek bulmanız zor olmayacak.

11 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELİRİNİZİ ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşma yapacaksınız. Geleceğinizle ilgili iyi haberler sizi çok mutlu edecek. Alacağınız şeyler için karar verebileceksiniz.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında yoğun ve meşgul bir gündeminiz olabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek yönünde çaba içinde olabilirsiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En yükseğe ulaşmayı arzulayan Yaylar, bugün üretme gücünüz yüksek. İdeallerinizi gerçekleştirme imkanlarınız var. Kendi dağınızın yükseği, hedefiniz olmalı. Riskli harcamalardan kaçının. Gün boyu sıkılmaya tahammülünüz yok.

11 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

11 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 33" R
Ay
Koç
00° 30' 12"
Merkür
Koç
19° 22' 08"
Venüs
Boğa
06° 40' 19"
Mars
Koç
03° 16' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 04"
Satürn
Balık
16° 58' 11"
Uranüs
Boğa
22° 36' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 57"
Lilith
Başak
23° 50' 54"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>