Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilgi odağı olduğu durumlarda duyduğunuz rahatsızlığın, gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşmesini engellemelisiniz. İrdelerseniz, onun da benzer sıkıntılar yaşadığını öğreneceksiniz.

Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerdeki karmaşıklığı bazı yeni düzenlemeler gerektirecek. Güvendiğiniz bazı ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız tıkanmalar yaşayabilirsiniz.

Kötü günler için kenara bir şeyler koyma düşünceniz, bu sıralar bazı koşulların değişmesiyle pratiğe geçmeyebilir. Zaaflı para ilişkilerinde, riskli girişimlerle birtakım iradi tavırlar içine gireceksiniz.

Kötü bir niyet görünmese de, para katılımı gerektiren bir öneriye soğuk bakmanız yararlı olacak.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:07 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde Cuma günümüz başlıyor. İş hayatınız  ve toplumsal ilişkilerinizde bazı kaygılar, endişeler taşıyor olabilirsiniz. Anlaşmakta zorlandığınız veya tadınızı kaçıran problemleri çözmek yerine farklı bir şeyler yapmak istersiniz. Bazen sıkı çalışırsınız ancak çoğu zaman şöyle evinize gitmek, başınızı dinlemekten yanasınızdır. Saat 12.54 itibariyle Ay-Venüs karşı karşıya geldiğinde, kendiniz adına güzel bir dünya kurmak, hiçbir şeyin esiri olmadan ilerlemek arzunuz büyür. Bu iki farklı alandaki gelgitler sizi yormaktadır. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığında ters giden durumlarla uğraşmak istemezsiniz. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun. Ardından, duruma göre plan yaparsınız. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve başarı konularında yıldızınız çok yukarılarda olacak. Planlı ve dikkatli çalışmanız nihayet sonuç verebilir. Bitirilmesi zor inceleme veya raporlama işleriniz bugün kolayca tamamlanacak. Ayrıca devlet dairelerindeki evrak işleriniz de hızla bitecek. Çalışmalarınız epey ses getirebilir. Annenizden de haber alabilirsiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVGİLİNİZ ilgisizliğinizden rahatsız ancak bunu dile getirmek istemiyor. Ortak çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmelisiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 45" R
Ay
Aslan
09° 42' 35" R
Merkür
Koç
28° 11' 55"
Venüs
Boğa
18° 09' 15"
Mars
Koç
10° 25' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 51"
Satürn
Balık
17° 41' 29"
Uranüs
Boğa
23° 09' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 55"
Lilith
Başak
24° 52' 58"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>