Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ciddi bir iyileşme olacak. Yalnız partnerinizin bazı işlerini tamamlamasına olanak tanımalısınız.

Son derece hareketli ve çeşitli konulara yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün daha çok kişisel çalışmalarınıza önem verecek,kendinizi geliştirecek yayınlar takip edeceksiniz.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir,yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz.

Dikkatinizin dağınık olacağı bir dönemde bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci bir kişiliğiniz var. İşlerinizi bitirmek için aşırı çaba harcıyorsunuz. Etrafınızdaki insanlarında sizin gibi olmasını istiyorsunuz. Sizin gibi olmayanlara katlanamıyorsunuz. Bugün yakınlarınızla bu konuda bazı sürtüşmeler yaşayacak, verdiğiniz bir randevuya gitmeyeceksiniz. Duygusal yönden çekiciliğinizin farkındasınız ve asla flört sıkıntısı çekmiyorsunuz ama biraz da kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe, saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla adım atıyoruz. Bu enerji,  Yayların kendilerine olan güven duygularını, popülerliklerini yükselticidir. Dikkatleri üzerinizde toplayacak kadar güçlü bir duruşunuz vardır. Kısa yolculuklar, haberleşme, keyifli bir gün geçirme açısından şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, sizin ne kadar samimi, inançlı, güvenli, iyi niyetli biri olduğunuzu görmeleri için bir fırsattır. Öyle açık bir dille kendinizi ifade edersiniz ki, gönlünüzün ne kadar güzel olduğunun bir çok kişi farkına varır. Dilinizden çıkan her sözcük, insanları kucaklayıcı tarzdadır. Sevdiklerinize olan ilginiz, onlarla konuşurken kullandığınız pozitif cümleler, kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Yolculuk, farklı insanlarla kurulan bağlantılar, çevrenizi tanıma arzusu, dil öğrenmek, bildiklerinizi paylaşmak bu enerjinin yararları arasında sayılır. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat edeceğiz. Kimdir, neyin nesidir diye şöyle bir anlamakta yarar var. Başlangıç anlamındakive uygulamalardan kaçınalım. İletişim, ulaşım,  haberleşme, yakın çevrenizle alakalı  konularda tedbirli olalım. Ay-Başak burcu seyri saat 17:18 itibariyle etkili olmaya başlıyor. Mantığımızı ön planda tutacağız. Hayatın kendi içindeki koşuşturmasına ayak uyduracağız. Düzenleme, temizleme, işler hale getirme yönünde işlerimize ağırlık vereceğiz. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü,hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde bir hayli endişeli düşündüğünüzü gösteriyor. Çünkü finansal anlamda pek doymadığınız için, verimli çalışmanız mümkün değil. Bu nedenlearayışları veya mevcut işinizle ilgili görüşmeler gündeme gelebilir. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı duygulardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. Karışıklığa neden olmak istemiyorsanız, onun duygularını anlamaya çalışmalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

3 Ocak'a kadar maddi anlamda olumlu gelişmelere açık olacaksınız. Karlı alışverişler veya kazançlar gündeme gelebilir. Bugünlerde, seyahatler veya eğitim başlıklı konularda fırsatlar yüzünü gösteriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalar, hayaller ve yepyeni idealler sizi oldukça heyecanlandırıyor. Sezgilerinize güvenmelisiniz. Sabırlı davranmayı da başaracaksınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Krediler, miraslar, eş ve ortaklardan gelen gelirler, primler ve ortak gelirler konusunda fırsatlara açık olduğunuz bugün, finansal konulara çözüm bulabilir, ilişkilerinizde yükselen içgüdüleriniz ve sezgiselliğinizle 3. Kişilere danışmadan kendi problemlerinize çözüm bulabilir ve partnerinizle romantik bir gün geçirebilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>