Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin yakın arkadaşıyla çok ilgilisiniz. Onun sorunları sizi birinci dereceden alakadar ediyor. Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, bunu siz yapın. Bu aşırı ilginin nedenini bir araştırın.

İş hayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Böyle zamanlarda da aksi biri oluyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Elinizdeki parayı hareketlendirmeniz için birkaç seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bu tercih aşk ilişkinize de bir huzur getirecek.

Bir iki güne kadar alacağınız bir bilgi sizi geleceğinizle ilgili sevindirecek. Bilgilendikten hemen sonra hızla atağa geçmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak zekanızla her şeyin üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Herhangi bir çalışmada, yetersiz ön hazırlıkla bile başarı elde edebiliyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinde neşe kaynağısınız. İnsanların zaaflarının üzerine fazla gitmiyor, şans tanıyorsunuz. Fakat zekanıza duyduğunuz güven sizi düzensiz, tedbirsiz bir insan yapıyor, az emek harcayıp elde eden kolaycı biri gibi görünüyorsunuz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hedefe yönelik çalışmanın, geleceğinizi yeniden tasarlamanın işaretçisidir. Akıl öylesine parlak ve kararlılık gayet yüksektir. Karşınıza çıkan fırsat ve olanakları en olumlu şekilde değerlendirirsiniz. Sosyal gruplar, dostluklar, farklı yerler ve insanlarla bir arada güzel zaman geçirirsiniz. İletişim bugün bir hayli yoğun olur. Sizi ararlar, destek verirler. İlişki vehayatınızla ilgili konularda verimli bir gün geçirirsiniz. Kendinize güveniniz tamdır. Gözlem gücünüz yüksektir. Bir işi en doğru şekilde yaparsınız. Kanunlarla ilgili haklarınızı gözden geçirirsiniz. Bir yanlışlık varsa bunu çözümleyecek yolları bulursunuz. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 15:26 itibariyle Yengeç burcunda sondördün oluşacak. Siz etrafınızdaki kişilerle gerek ilişki gerekveya bir çok konuda bağlantıya geçerek işbirliğinde bulunmaya gayret ediyorsunuz. Çünkü başkalarının sizi onaylaması, takdir etmesi çok önemlidir. Herkesi ayrı ayrı idare etmeye çalışırsınız. Tabii ki bu, epeyce yorucudur. Görüşmeniz varsa, karşınızdaki kişinin istediği gibi konuşmaya çalışırsınız. Sevgilinizle aranız bozulmasın istemezsiniz. Arkadaşlarınıza her türlü desteği verirsiniz. Girişimlerde bulunarak, kendinizi garanti altına almaya çalışırsınız. Fakat nedense aradığınız desteği, ilgiyi, yardımı görmeniz mümkün olmaz. İşte bu durum sizi bir hayli rahatsız eder. Bu yüzden de bir hayli sıkılırsınız. Ancak bugün ne kendinizden fazla ödün veriniz ne de karşılık göremediğinizde hayata küsmeyiniz. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, finansal konular üzerinde hassas düşünmemize neden olabilir. Dostlarımızın destek verici sözleri, insanların nazik tavırları kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Zayıf noktalarımızı gizleriz. Kimse içimizdeki acıyı, sıkıntıyı bilsin istemeyiz. Saat 22:52 Ay-Mars görünümü, sizi doyuma ulaştırmayan, hatta umutsuzluğa sürükleyen durumları gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirmenizde yardımcı olur. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte kazandığın deneyimleri işe yansıtman takdir kazanmana sebep olabilir ve bu sanayükü olarak geri dönebilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal ettiğiniz hayatı şekillendirmek için tercihleriniz var, sadece akıllıca seçimler yapmalısınız.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz parasal konularla ilgilenebilirsiniz. Teknik konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Ticari birlikteliklerinizi güçlendirmek için çalışmalar içinde olabilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Başkalarından gelen kaynakları iyi değerlendirmenizde fayda var. Geliştirmek istediğiniz işlere yönelebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle birlikte geriliminiz artıyor.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla ciddi konuları, ortak sorumlulukları ve sorunları tartışmak için güzel bir gün olabilir. Mücadele gücünüzün yüksek olduğu, güçlü kişilerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi hareketli ortamların içinde bulacaksınız. Ortaklaşa para konularında beklenmedik tepkiler vermeyin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn gibi sorumluluk bilincini hayatımıza yerleştiren gezegenin burcunuzda seyahat etmesi sizi oldukça yordu. Bugün de Mars gibi hareketi, macerayı, riski seven bir savaşçıyla adeta düello yapması,hayatınızda aldığınız kararların hemen yürürlüğe girmeyeceğini ortaya koyabilir. Eksik evrak, tamamlanmamış nevarsa bitirin. Sabırlı olun ve çözümü zaman bırakın.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 36' 04" R
Ay
Oğlak
27° 43' 40"
Merkür
Koç
16° 57' 46"
Venüs
Boğa
01° 13' 22"
Mars
Balık
29° 51' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 58"
Satürn
Balık
16° 35' 29"
Uranüs
Boğa
22° 21' 27"
Neptün
Balık
28° 54' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 09"
Lilith
Başak
23° 21' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>