Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok çabuk özlediniz. Bu kısa özlem sizi ona daha da bağladı. Bu fırsattan yararlanıp ilişkinizi sorgulayabilir, bazı ufak tefek hatalarınızı daha objektif görebilirsiniz.

İşlerinizi yoluna koymada size yardımcı olan çok ciddi bir dayanağınız var. O insanın kıymetini biliyor olmanız yetmiyor, onu sürekli sizi düşünmekten bir an evvel kurtarmanız gerekiyor.

Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen dostlarınızı dinlemelisiniz. Çok eli açık biri olmanız, sandığınız kadar övünç nedeni olan bir davranış değil. Bunun sınırını çizmek zorundasınız.

Sağlam kişilikli bir arkadaşınızın zaaflı bir davranışına gösterdiğiniz anlayışı bönlük olarak yorumlayan ikinci bir arkadaşınız var. Onunla yeniden konuşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var. Bu gerçekleşecek, ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir üzüntü sevincinizi yaşamanızı engelleyecek. Bir konuda yaptığınız araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, İlişkimizle ilgili konularda söyleyecek sözü olan partnerimize kulak verelim. Sizin dinlediğinizi bilmek hoşuna gidecektir. Evet belki de, çok duydum ben bu sözleri diyeceksiniz. Yine aynı şeyleri tekrarlıyor diye düşüneceksiniz. Duyguların tepkiye dönüşmesinin kolay olduğu bu saatte, kendinizi güvende hissetmediğinizde kızgınlığınızı birbirinize kolayca boşaltabilirsiniz. Gerginlikten uzak durmak için bilinçli davranmakta yarar görüyorum. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin de düşündüklerinizi bilinçli bir şekilde ortaya koymanız gerektiğini gösteriyor. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü işlevini yitirmiş, önemi kalmamış her şeyin devre dışı bırakılması anlamındadır. Kazancımızla alakalı konularda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur. Gerginlikten uzak durmanın yolu, kibar bir şekilde görüşmektir. Baktınız ki, anlayacakları yok. En azından birkaç gün daha beklemek yararlıdır. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin birikmiş olsa da aklın başka yerlerde dolanıyor. Her ne kadar istemesen de aşk hayatın birkaç gün önem kazanacak.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi gülümsetecek şeyleri ve heyecanınızı korumayı tercih edin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kişisel konularda kendinizi zorlamayın. İlişkilerinizdeki değişim sizi derinden etkileyebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda kolay tatmin olmayacaksınız. Olayların ardındaki sebepleri araştırabilirsiniz. Bazı işlerinizde bu didikleyici tavrınız yüzünden sıkıntılar oluşabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Verimli ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz sürece sahip olduğunuz enerjiyi çok iyi kullanabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 23" R
Ay
Yay
18° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 08' 19"
Venüs
Koç
27° 33' 06"
Mars
Balık
27° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 19' 29"
Uranüs
Boğa
22° 11' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 60"
Lilith
Başak
23° 01' 38"
True Node
Koç
15° 28' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>