Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kaybediyorum, korkusu yaşıyorsunuz. Ama aslında böyle bir şey yok. Her zaman nedense yaşadığınız bu korkuyu şu günlerde iyice büyüttünüz, hepsi bu. Bu korkunuzla hesaplaşmanızda yarar var.

İş ilişkileriniz sabrınızın sınırını zorluyor. Epeyce zamandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

Paranın hiç kıymeti kalmadı düşünceniz doğru. Ama para sıkıntılarınızın özel nedeni değil bu. En kötü koşullarınızda bile savurganlığı elden bırakmıyorsunuz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor.

Korkularınızla sevgilinizin de tadını kaçırıyorsunuz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda yapmayı düşündüğünüz değişikliklerinden birini gerçekleştirmek için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gelecek bir telefonda karşılıklı görüşme isteyecek ve bu fırsata ilk adımı atmış olacaksınız. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınız sizin ilginizle kendini daha iyi hissediyor.

10 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 10 Ekim 2017(saat 16:20)-8 Kasım 2018 (saat 15:38) tarihleri arasında Jüpiter-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç insanın kendi kendini onarması dönüştürmesi, arındırması, bağımlılık, kaygı ve endişelerin özünde yatan nedenleri keşfederek yeniden doğabilmek adına inançla hayata tutunmasıdır. Bunlar sürecin içinde yer alır. Görünenle yetinmeyen kişi, ardındaki gerçeklere ulaşmak için bilgilenir, araştırır, keşfeder ve büyür. Hayatın gerçek özüne ulaşır. Dış dünyanın insana yüklediği güçlü olma, hırs, ego, başkalarını sömürme, gücüyle insanları baskı altına almak gibi dayatmalarının boş olduğunu fark eder. Saplantılarının, kaygılarının, kendinin farkına varır. Kendini tanır, tanımak için derinlikli düşünür, hatalarını görür, zayıflıklarının bilincine varır ve bütün bunları temizleyerek, onararak, arınarak gerçek kimliğine ulaşır. Kaldı ki, birkaç ay sonra Satürn-Oğlak burcunda ilerlediğinde, maddi açıdan geleceğinizi garanti altına alacak fırsatlar, işler karşınıza çıkacak. Böylece sağlam ve uzun vadeli bir geleceği idealleriniz doğrultusunda tasarlıyorsunuz. Bazen içinizde birikmiş kin, öfke veya hırs geçmişi unutmamaya, bunun intikamını almaya dönük sizi düşündürebilir. Hatta zaman zaman korku duyabilir, güvensizlik hissedebilirsiniz. Ancak bunlar sağlıksız ve geçici duygulardır. Tam tersine, siz potansiyel gücünüzü keşfetmektesiniz. Ne intikam ne öfke, insanın kendine karşı dürüstlüğü ve samimiyetidir önemli olan. Zayıflıklarımızın kölesi, hırslarımızın kurbanı olmayalım. Kendimizi tanıyalım, ihtiraslarımızın farkında olalım, ayrılıkların, kayıpların da hayata dair olduğu bilinciyle, olumsuz niyet ve düşüncelerin ağır yükünden kurtulalım. İşte bütün bunlar, rehberinizi başka bir yerde aramak yerine, kendi kendinizin rehberi olup inançla yol almanızı sağlayıcı olacaktır. Jüpiter-Akrep burcu seyrinin tüm dünya için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

10 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün pozitif ruh halin ve enerjinle, en popüler insan olabilirsin. Görünümünde değişiklik yapmak için ideal bir gün.

10 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı anda iki şey yapma, Gerekli olmadıkça hayal âleminde kaybolma.

10 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiye rastlayabilirsiniz. Dikkatli ve çekici bir tutum içinde çevrenizdekileri etkilemeniz mümkün. Gelişen olaylar karşısında sabırsız davranabilirsiniz. Seyahate çıkmak için büyük istek duyabilir hazırlık yapabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

10 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yorulduğunuz noktalarda hayat sizi geriye çekebilir. Bu dönemi dinlenme dönemi olarak görün. Jüpiter, kadersel alanınıza giriyor. Her tür zorluktan korunacaksınız.

10 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiye rastlayabilirsiniz. Dikkatli ve çekici bir tutum içinde çevrenizdekileri etkilemeniz mümkün. Gelişen olaylar karşısında sabırsız davranabilirsiniz. Seyahate çıkmak için büyük istek duyabilir hazırlık yapabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

10 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 49" R
Ay
Yay
15° 24' 25"
Merkür
Koç
16° 06' 22"
Venüs
Koç
27° 17' 11"
Mars
Balık
27° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 21"
Satürn
Balık
16° 18' 18"
Uranüs
Boğa
22° 10' 33"
Neptün
Balık
28° 48' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 16"
Lilith
Başak
23° 00' 12"
True Node
Koç
15° 29' 27"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>