Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şarkılardaki, romanlardaki aşkın gerçek hayatta olmadığına kendinizi inandırmış görünüyorsunuz. Bu da şu an sürdürdüğünüz ilişkide bile doyumsuzluk içinde olduğunuzu gösteriyor.

Çok yetenekli biriyle tanıştırılacaksınız. Önceleri size biraz ukala gelen bu kişiyle, kısa sürede bir işbirliği içine gireceksiniz. İşyerinizde çok tutulduğunuza dair duyumlar alıyor, gururlanıyorsunuz.

Son zamanlarda geliştirdiğiniz parasız kalma korkusu, sizi eli sıkı biri haline getirmiş görünüyor. Bunun sizin doğallığınız olmadığını iyi bilen dostlarınız, bu yeni huyunuza pek aldırmıyorlar.

Sıkıcı bulduğunuz insanlara karşı fazla açık sözlü davranıyorsunuz. Nezaketin sınırlarını zorlamanıza gerek kalmadan da bir şeyleri izah edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden daha yaşlı, olgun, tecrübeli kişilerle bir araya gelebilir, onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Ancak her zaman ciddiyetinizi, soğukkanlılığınızı korumanız gerekebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 07:02 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız. Saat 13:46 Ay-Mars görünüm etkisi altında,hayatımızla ilgili konularda maddi ve manevi şekilde tatmin olmak isteyeceğiz. Güven içinde olmak, rahat etmekten yanayız. Eğer işimiz bize bunu sağlamıyorsa veya özel ilişkimizde bir sorun varsa, bunun çözümlenmesi gerektiğini düşüneceğiz. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü ilişkilerimiz, sorumluluklarımız, genel olarak çevremizde gelişen durumlar bizi biraz endişeli, kaygılı, önyargılı düşünmeye sevk ediyor. İster istemez, bardağın boş tarafını görüyoruz. Eleştirel yaklaşımlar etrafımızda var oldukça tabii ki, olumlu düşünmek pek mümkün olmuyor. Bu neredeyse iki gün boyunca tüm burçlar üzerinde bir baskının göstergesidir. Benim diğerlere tavsiye ettiğim gibi size de önerim, hangi konuda olursa olsun önemli konularda kararlar vermemeniz, elden geldiğince sakinlikle hareket etmenizdir. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasında Ay-boşluk etkisi altında çabuk karar vermeyelim. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. Saat 21:37 Ay- Chiron olumlu görünümü huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha ölçülü hareket etmen gereken bir gün. Bütçeni aşan gereksiz harcamalar yapmaktan şimdilik kaçınmalısın.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden daha yaşlı, olgun, tecrübeli kişilerle bir araya gelebilir, onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Ancak her zaman ciddiyetinizi, soğukkanlılığınızı korumanız gerekebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın boş durmamalısınız. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek fırsatlara da açık durmalısınız.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyaçlarınız var ancak bu ihtiyaçları gidermenin şimdi sırası değil. Acelecilik ruhunuza işlemiş olsa da isteklerinize dur demeyi bilmelisiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Önemli işlerinizde ve adımlarınızda desteklenmediğinizi düşünmeniz size hata yaptırabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Can sıkıcı bir hafta sonu olacak. Somurtuk yüzünüzle her şeyi daha da zorlaştırıyorsunuz. Canınız sıkkın olsa bile yüzünüzdeki gülümsemeyi asla eksik etmeyin. Özgürlüğünüzü hatırlatacak spor, sinema, gezme gibi faaliyetlerde bulunun. Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirin. İkili ilişkilerde diyalog kurmaktan kaçının.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın onları eğlence yerlerine davet edin. İş hayatınızda enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleşime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 52" R
Ay
Yay
18° 17' 20"
Merkür
Koç
16° 08' 24"
Venüs
Koç
27° 33' 43"
Mars
Balık
27° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 28"
Satürn
Balık
16° 19' 31"
Uranüs
Boğa
22° 11' 18"
Neptün
Balık
28° 49' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 02"
Lilith
Başak
23° 01' 42"
True Node
Koç
15° 28' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>