Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni maceralara atılmak için dürtülüyor ama bir türlü cesaret edemiyorsunuz. Sizinle ilgilenen kişilere yüzde yüz güvenmek istiyorsunuz. Unutmayın ki, güven ilişkisi belli bir süreden sonra kurulur.

İş yerinde antipati duyduğunuz insanlara bu hislerinizi gereksiz yere yansıtıyorsunuz. İnsanların algılaması sizin tahmin ettiğinizden daha yüksek. Bunun dışında hareketli ve parlak birgünü olabilir.

Şu aralar tatil için para ayırmanız pek olası görünmüyor. Birikimlerinize de dokunmak istemiyorsunuz. Bugün parasal açıdan çok hareketli geçmeyecek ve bu sizi tatmin edecek.

Özel hayatınızdaki gerilimleri işinize yansıtmaktan kaçınmalısınız. Bazıgörüşmelerinde daha ikna edici ve sakin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız akılcı kararlardan son derece memnunluk duyuyorsunuz. Mantığınız her zaman için ön planda. Bu özelliğinizi arkadaşlarınız, özellikle de aileniz çok takdir ediyor. Dargın olduğunuz bir arkadaşınız hatasını anlamış durumda. Sizinle konuşmak istese de katı yapınızdan dolayı buna pek cesaret edemiyor. Yelkenleri siz de biraz indirebilirsiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma gününe, saat 04:17 Ay-Boğa burcu geçişiyle adım atacağız ve inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz.Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü, kendimizi her anlamda güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan mutlu ve huzurlu bir yuvanın özlemini yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Güven dolu bir çevrede, sevgi dolu insanlarla çevrili bir dünyayı özlüyor, hayal ediyor. Saat 19:09 Ay-Venüs görünüm etkisi altında,hayatımızla ilgili konularda maddi ve manevi şekilde tatmin olmak isteyeceğiz. Güven içinde olmak, rahat etmekten yanayız. Eğer işimiz bize bunu sağlamıyorsa veya özel ilişkimizde bir sorun varsa, bunun çözümlenmesi gerektiğini düşüneceğiz. Saat 23:21 Ay-Pluto görünümü,  çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser yapınızı başkalarının anlaması mümkün değil. Her zaman yanlış anlaşılmak gibi bir probleminiz var. Siz yine hiçbir şeye aldırmıyorsunuz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Her zaman karşı cinsle aranda bir problem olacaktır. Suç sizde değil. Bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsunuz.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşdeki sorunlar ve ilişkilerdeki problemlerin bir araya gelmesi arada kalmanıza ve yanlış kararlar vermenize neden olabilir. İş hayatınızda şanslı etkiler de devrede, ama maddi konularda endişeleriniz olabilir. Ani kararlardan kaçının. Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular öne çıkıyor. İş arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizde sabırlı ve sakin olmanız oldukça önemli olacak. Mantığınızın sesini dinleyin. Duygusal yaklaşımlar ve ani tepkiler yüzünden zorluk yaşayabilirsiniz. Detaylar ve tamamlanması gereken işler yüzünden biraz yorulabilirsiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZE sorsalar dünyanın en şanssız insanıyım diyeceksiniz. Biraz iğneyi kendinize de batırın. Ani değişimler dengelerinizi bozuyor.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 40" R
Ay
Koç
14° 40' 08"
Merkür
Koç
20° 03' 47"
Venüs
Boğa
07° 51' 39"
Mars
Koç
04° 00' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 40"
Satürn
Balık
17° 02' 57"
Uranüs
Boğa
22° 40' 02"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 08"
Lilith
Başak
23° 57' 20"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>