Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle yeni projeler peşinde görünüyorsunuz. Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu da düşlerinizi dondurmanızı gerektirmiyor.

Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Biriktirme isteğiniz hep istek olarak kalıyor. Elinize para geçtiğinde, harcama dürtünüzü sınırlayamıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek.

Daha sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Sabırsızlığınızla kaybettiklerinizin çetelesini tutmanız, sizi tez canlılıktan kurtarabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Renkli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, sizi her anlamda bir imkan zenginliği içine sokuyor. Bu imkanları kullanma da birtakım zaaflar sergileyebiliyorsunuz. Bugünlerde gözünüzü korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 10:01 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven adına düşünülmesi gerektiğini vurguluyor. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 23:21 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay, Güneşle bir görünüm oluşturmakta. Maddi ve manevi olarak elimizdeki miktarla yol alarak, yapılabilecek olanın en iyisini gerçekleştirmemiz en doğrusu. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça cesur ve kararlı olacaksın. Bireysel hareket ettiğin alanlarda ikinci bir kişinin katılımı gerçekleşebilir ve buna ayak uydurma süreci biraz seni zorlayabilir. Fikirlerini çok sahiplenen biri olarak gerek çalışma ortamında gerek ilişkinde karşı tarafla fikir ayrılıkların artabilir. Anlayacağın ?benden olmayanın benimle işi olmaz? düşüncesine göre hareket edebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, daha sağlıklı karar almak ve düşünebilmek adına yalnız kalmak isteyeceksin. Gün içerisinde bir arkadaşının sana bugün vereceği sır, aklının karışmasına neden olabilir. Akşam saatlerinde aile bireyleri ile birlikte ev içerisinde ya da dışarıda plan-program yapmayı tercih edeceksin.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı sorunlarla yüzleşmeniz gerekebilir ve bu süreci yönetemeyecek kadar yorgun hissedebilirsiniz kendinizi. Aileden alacağınız yardımlarla borçları yapılandırabileceksiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel konudaki yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Öğle saatlerinde teknik aksaklıklar olabilir. Sakin olmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda işlerinizi toparlayabileceksiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında yoğun ve meşgul bir gündeminiz olabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek yönünde çaba içinde olabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yenilenen imkanlar, bir süredir beklenen haberler gelebilir. Gün boyu maddi ve manevi değerler arasında ikilemde kalabilirsiniz. Yenilenme ile birlikte yeni fikirler ve sorumluluklar gelişebilir. Derinleşmek ve dengeyi korumak önemli.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Depresyonlardan kaçının.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 44" R
Ay
Koç
05° 35' 25"
Merkür
Koç
19° 36' 44"
Venüs
Boğa
07° 05' 59"
Mars
Koç
03° 32' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 59' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 05"
Lilith
Başak
23° 53' 13"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>