Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yıpranmış sinirlerinizle uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezp ediyor gibi.

Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz.

Bir, iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız. Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir.

İşe yarayacağı düşüncesiyle yönelttiğiniz bir eleştiri beklediğiniz etkiyi yapmıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak.

13 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 13 Temmuz saat 06:01 Yengeç burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, önümüzdeki bir yıla yayılan gayet önemli gelişmelerin işaretçisidir. Bunlar sırasıyla finansal ortak paylaşımlar (aileye, eşe ait) ilişkide sadakat ve güvence, aileyi ilgilendiren meseleler, partnerin ailesiyle ilişkisi, bankalarla ilgili kredi ve yatırım mevzuları, ev sahibi olmak gibi konularda güvence olgularını kapsıyor. Bu Tutulma güçlü bir ilişki ve ortaklığın işaretçisi olabilir. Yapılacak evlilik veya ortaklık sizi maddi anlamda büyütür, geliştirir. Eski borçlar, gerek tutumlu davranmanız gerekse kazanç kaynaklarınızın artışıyla kapatılır. Uygun koşullarda bir ev alınabilir, birkurulabilir. Bütün bu gelişmeler Tutulma ile örtüşen doğum haritanızdaki işaretlere göre hayat bulur. Ancak genel anlamıyla Yaylar için yukarıdaki gelişmeler aşağı yukarı bu doğrultudadır. Fikirlerinizi, yeteneğinizi, tecrübenizi geliştireceğiniz işlere yönelin. Büyük düşünün, kendinize güvenin, yatırıma yönelik paranızı değerlendirin. Bu tutulma size zarar veren bir ortaklığı, ilişkiyi bitirecek, size yarar sağlayacak beraberlik, ortaklık ve fırsatları karşınıza çıkaracaktır. Canı gönülden sevgilerimle,

13 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ekip arkadaşlarınla yapacağın ortak bir çalışmayla kendini gösterebilmen için Güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, yoğunluk seni yormuş olabilir, sabah saatlerinden itibaren tüm planlarını erteleyip evde kalmayı tercih edebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek hafta sonu tatiline çıkabilirsiniz. Kardeşinin eğitimi ve gelecekte yapmak istedikleri kafanda soru işaretleri oluştursa da, olumsuz düşünmek istemeyeceksin. Gün sonunda yakın bir arkadaşın adına sevindirici haberler alacaksın.

13 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili her zamankinden daha cesur ve kararlı bir yapıda olabilirsiniz. Özellikle satış ve pazarlama, yurtdışına dayalı işlerle uğraşanlar için bugün önemli başarılara imza atılacağı gözükmekte. Geçmişte tereddüt ettiğiniz bir projeye tekrar başlamak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda detaylar ön plana çıkabilir. İşlerinize odaklanmada zorlanabilirsiniz. Bu sebeple detaylar gözünüzden kaçabilir. Daha dikkatli olmanızda yarar vardır. Ailevi konularınızda oluşan gündemle ilgilenmek durumda kalabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte keyifli anları paylaşmak sizi mutlu edecektir.

13 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli ve kararlı bir çalışma temposu içinde bulunuyorsunuz. Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, bu durum çabuk geçecek ve siz fazla aldırış etmeyeceksiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantre olmanız gereken ve tamamlanmayı bekleyen işleriniz varsa, bugün bunları halletmenin tam zamanı olabilir. Ortak maddi konularda aceleci davranmamalı, yarınki yeni ayı beklemelisiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parçalı Güneş Tutulması partnerinizin, ortağınızın parasal durumunda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir sevgili Yaylar. Banka işleri, kredi alımı, parasal konular, vergi, stopaj, miras, nakafa işleri bir anda karşınıza gelebilir. Bir borcun altına girebilirsiniz. Hızlı olaylarla bu tutulma hayatınızı şekillendirecek.

13 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak.Aileden gelen mal varlığı ile ilgili ortak paylaşımlar su yüzüne çıkabilir. Aile bireyleriyle ortakkurabilir ya da aile şirketinizin geleceği hakkında yeni kararlar alabilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

13 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 40" R
Ay
Yay
23° 07' 48"
Merkür
Koç
16° 12' 20"
Venüs
Koç
28° 01' 20"
Mars
Balık
27° 51' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 40"
Satürn
Balık
16° 21' 34"
Uranüs
Boğa
22° 12' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 18"
Lilith
Başak
23° 04' 11"
True Node
Koç
15° 27' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>