Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. Baştan her şeyin yerli yerine oturması gerekmiyor. İlişki halindeyken insanı daha iyi tanıyabilirsiniz.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütleriniz olabilir.

Tutumlu biri olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan oldukça dertlisiniz. Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz.

Bugünlerde çevrenizde sıkça rastladığınız küçük hesapçı biri, çok insani bir zaafınızdan yararlanıyor. Kırıcı olma korkunuz, bu gibi durumlardaki yumuşaklığınızla size zarar verici olabiliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret bu anlamda çok yapıcı olabilir. Bazen anlaşılmaz şekilde kendinize yabancılaşmanız bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problemli biri gibi görünmenize yol açabiliyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımızı verimli, güvenli ve sağlam hale getirmemizde etkili olacağını söylüyor. Biz de buna göre incelemede bulunup karar vereceğiz. Huzur olgusu bizim için çok kıymetli olacak. Çalışma hayatında veya nasıl şartlar altında yaşıyorsak yaşayalım güven içinde olma, kazançlı çıkma, uzun vadeli kılma, istikrarlı yaşama ihtiyacımız bir hayli önemli hale geliyor. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, olumlu ve iyimser bir bakış açısı sunuyor. Bir umut diyebiliriz. Fakat bir başka yönü dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Çünkü enine boyuna düşünmeden karar verebiliriz. Bugüne bakarız, her şey çok iyiymiş gibi gelir, fakat gözden kaçan noktalar daha sonra problem yaratabilir. Saat 19:10-19:58 arasındaki Ay-Boşluk süresince kafanızı bir şeylere takarsınız. Başkalarıyla anlaşmak pek kolay olmaz. Problemleri çözmek zor olabilir. Dikkatli ve tedbirli olmak gerekir. Boşlukta yapılması gereken en olumlu hareket, rutin programı uygulamak, sıra dışı bir şeyler yerine gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur. Saat 19:58 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki iki gün boyunca ilişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaretin göz kamaştıracak. Kimsenin yapmaz dediği bir işe büyük bir cesaret göstererek girecek ve altından kalkacaksın. Bu da günün ilerleyen saatlerinde kendine olan güveninin ön plana çıkmasına neden olacak. Kendi işini kurmak isteyen bir Yay burcuysan, yakınlarından manevi desteği ile önemli adımlar atabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin hayata dair olumsuz bakış açısını değiştirmek isteyebilirsin. Ancak bu sandığından daha zor olacak. Sakin ve ılımlı yaklaşmanda fayda var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün rutin sorumluluklarınızın dışına çıkarak kendinizi keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Ancak kendi işinizin yanında başkalarının da işine soyunmamak ve yapamayacağınız sözleri vermemek gerekir. Zira bunun üstünden kalkamayabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda aldığınız kararlar gündeminizi oluşturabilir. Ortak paylaşılan konularda daha esnek olmanızda yarar var. Yabancılarla ortak yatırım yapmak için masaya oturabilirsiniz. Yapılacak olan anlaşmada ciddi riskler söz konusu olabilir. Bu riskler yatırımcılar arasında krize yol açması olası. Alınan kararlarda dikkatli olunmasında fayda var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

işinize yarar imkanlar elde edeceksiniz, fakat yıldızlar sizin yanınızda değil. Tembelliğiniz yüzünden bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Karar verme aşamasında sabit kalın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler güçler, günlük koşturmalar vaktinizi alırken gelecek planlarınıza adapte olmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Uzakta bulunan insanlardan duyacağınız bazı konular kafanıza takılabilir. İlişkilerinizden gereken desteği almayı unutmayın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik hazırlıkları yapanlar için önemli bir gün. Eksiklerinizi tespit edebilir, eşyalarınızın yerleşimiyle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinin desteği bugün sizin için anlamlı olacaktır. Gerginlik yerine birbirinize anlayış göstererek sevgi ve şefkatin tadına varın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 24" R
Ay
Oğlak
02° 56' 55"
Merkür
Koç
16° 22' 15"
Venüs
Koç
28° 56' 48"
Mars
Balık
28° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 08"
Satürn
Balık
16° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 52"
Lilith
Başak
23° 09' 10"
True Node
Koç
15° 25' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>