Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok mutlu görüntünüz, aşktaki beklentilerinizin yerine oturmuş olduğunu belgeliyor. Şu an yaşadığınız ilişkiye göre aşkı tanımlıyorsunuz. Aşk tarifleriniz bugünlerde oldukça değişken.

Yakın günlerde bir ekip halindegeziniz olabilir. Bu ekibin içine dahil edilmekle, ayrı bir yerde tutulduğunuzu anlayacaksınız. Başarılarınıza hiç hak etmeden ortak olmaya çalışan biri var, dikkatli olmalısınız.

Para konularında vefa duygunuz ileri boyutlarda. Bu duygusallık, para sıkıntılarında yalnız bırakılmayı çoktan hak etmiş bir yakınınıza tavır almanızı engelliyor.

Yeni tanışıklıkları bir yerde sınırlamayı sanki nezaketsizlik gibi görüyorsunuz. Her tanışıklığın arkadaşlığa dönüşmesi gerekmiyor. Daha sonradan yük gibi taşıyacağınız ilişkilere baştan girmemeyi becerebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onaylanmak yönündeki ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz. Duygulu biri oluşunuz, abartılı üzüntüler yaşamanıza neden oluyor. Fakat uçlarda yaşadığınız duygularınız, sizde ayrı bir çekiciliğe de neden olabiliyor. Kimi durumlarda kendinizle barışık görüntünüze ters düşebiliyorsunuz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, güvenli bir yaşam arzumuzu vurguluyor. Bu arzuyla yeni arayışlar içindeyiz. Belki de farklı bir şehre taşınmayı, memnun olmadığımız işimizden ayrılmayı düşünebiliriz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, huzur ve güvene duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Bir şeyler bizi etki altına aldığında, yorduğunda, işler umduğumuz gibi gitmediğinde tepki gösteririz. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzursuzluk ve biraz da güvensizlik yaratabilir. Çıkarlarını düşünen ve keseri kendine yontan kişilerle çalışmak veya aynı ortamda nefes almak istemeyiz. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, mali yöndeki tüm işlerinizi, eşiniz,ortağınızla olan bölüşümleri, ideallerinizi, eviniz ve ailenizle ilgili düşündüklerinizi gerçekleştirme rüyanızın işaretçisidir. Ancak bunların doğru anlamda ve düzgün şekilde yapılması, sonradan bir problem çıkarmaması gerekiyor. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, kendimizi her anlamda güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan mutlu ve huzurlu bir yuvanın özlemini yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Güven dolu bir çevrede, sevgi dolu insanlarla çevrili bir dünyayı özlüyor, hayal ediyor. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisinde, sağlam olanla olmayanı şöyle bir gözden geçirmeniz anlamında gayet iyi olacaktır. Böylece kime güvenip güvenmeyeceğinizi tespit edebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevgini sevdiklerine daha çok yansıtmanın yollarını arayabilirsin. Sevginin paylaştıkça çoğaldığını çok iyi biliyorsun. Uzun zamandır ziyaret etmediğin arkadaşlarını ya da akrabalarını görmek ya da onlarla iletişim kurmak için ideal bir gün. Ancak konuşmalarda duygusal yargılar ön planda olacak. Söylediklerin ise bir arada olduğun insanlar tarafından farklı algılanabilir. Açıklama yapmak sabrını zorlasa da, arkadaş ilişkilerin adına bunu bugün yapmayı denemelisin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, geçmişteki bıraktığın ilişkin yeniden gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda kişisel bakımına zaman ayırabilir, tarzında değişiklikler yapabilirsin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerle ilgili geçmişte yapmış olduğu hatalar yeniden gün yüzüne çıkabilir ve pişmanlıklarınız tekrar canınızı yakabilir. Duygusal anlamda tam olarak ne istediğinizi bilemiyor oluşunuz partnerinize de kararsız davranışlar sergilemenizde etkili olmaktadır.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gününüzü daha iyi planlarsanız, son derece verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Aynı anda birden fazla şeyle ilgilenebilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının yardımı ile gerçekleşecek olumlu gelişmelerlehayatınızda ki kapılar aralanmaya başlıyor düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda tahammülsüz davranışlarınız eş yada sevgilinizi kırabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular ve paylaşımlar söz konusu olduğunda elinizden gelenin en iyisini yapma noktasındasınız. Her şeyden önce güçlü sezgileriniz, derin bakış açınızla ortaklıklara çok farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına hizmet etmek ve onlar için parasal harcamalarda bulunmak önem kazanabilir. Yakın çevrenizde size temas eden kişilere karşı bu Pazar sabırsızlığınızı iyi kontrol edin. Fikirlerinizde kararsızlıklar öne çıkabilir ve sizi zorlayabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar soyut fikirler ve hisler ön plana çıksa da sizin yine rasyonel düşünceyi elden bırakmamanız gerekiyor. Üstlendiğiniz sorumlulukların ancak böyle üstesinden gelebilirsiniz. Yeni bir yaşam felsefesiyle tanışabilir ve bunun detaylarını size öğreten biriyle karşılaşabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 28" R
Ay
Oğlak
00° 28' 52"
Merkür
Koç
16° 19' 32"
Venüs
Koç
28° 42' 56"
Mars
Balık
28° 17' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 14' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 14"
Lilith
Başak
23° 07' 55"
True Node
Koç
15° 25' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>