Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin altında, bu ilişkiye karşılıklı olarak duyduğunuz büyük güven yatıyor. Göz ardı edilen bazı hatalar, etrafın söylediği kadar etkileyici değil.

Elinizin altındaki iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşacaksınız. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çok ısrarla yinelenen bir görüşme isteğinde bazı çıkarcı yaklaşımlar söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisi altındayız. Yanlış anlamaya, anlaşılmaya açık olduğumuzu bilerek konuşmakta, dinlemekte yarar var. Kendinizi yönlendirmekte, hedef belirlemekte, karar vermekte zorlanabiliriz. Aslında bu zorlanmalar, bizi yanlışlardan koruyucu olabilir. Düşünmeden etmeden hiçbir konuda karar almamak gerekir. Benim tavsiyem, partnerinizle,yaptığınız kişilerle veya görüştüğünüz insanlarla aranızda, kafanızı karıştıran bir mesele söz konusu olursa, biraz müsaade isteyin ve durumu bir gözden geçirin. Saat 17:59 Ay-Yengeç geçişinde, maddi ve manevi açıdan desteklenmek isteriz. Eğer işler yolunda gitmezse, doğal olarak tedirginleşiriz. Ay-Yengeç burcu geçişleri, korunma, sakınma, güven altına alma ve sahiplenme hislerinizi doruğa çıkarır. Bugüne kadar oluşturduğunuz yaşam tarzınız ve fikirleriniz sizin için değerli olduğunu biliyorsunuz. Ancak parasal konularda da dikkatli hareket etmeye özen göstermeniz yerinde olacaktır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerinden dolayı bu günlerde canın sıkkın olabilir. Kazançlarının giderlerine denk olması seni oldukça zorlasa da alacağın haberler seni rahatlatacak. Kendi işini yapıyorsan kazancını artıracak yeni girişimlere dâhil olabilirsin. Gün içerisinde ilişkinle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Sen de biliyorsun ki bazen yaptıkların için sonradan çok pişmanlık duyuyorsun. Evlilik hazırlığı içindeysen, stresli oluşun kırıcı sözler söylemene neden olabilir. Bugünlerde çevrendeki insanların yaşadığı belirsizliklere el atarak onlara destek olacaksın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal temaların daha ön planda olacağı, sevdiğiniz kişiden beklenmedik güzel adımların alınacağı coşkulu bir gün yaşanabilir. Ancak bazı kuşkular içinizde bu mutluluğu yaşamaya engel olabilir. Aile içinde geçmişten gelen konular bugün tekrar masaya yatırılabilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklık gerektiren konular gündeminizi oluşturabilir. Sözleşmeler ile ilgili konular, yazışmalar bugün yoğunlaşması mümkün. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu bir gün olur. İş arkadaşlarınızla uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle ile ilgili konularla ilgilenebilir, beraber yeni yerler keşfetmek isteyebilir, yurt dışı tatili planlayabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARASAL konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz duygusal ve huzursuz olabileceğiniz bir gün. Aslında çok ilginç teklifler alabilir, yeni girişimlerde bulunabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Dostlarınız vearkadaşlarınızın desteğini alacaksınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticiniz olan şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter bugünden itibaren Akrep burcunda düz hareketine başlıyor. Artık kimse sizi tutamaz. Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ya da yeni kapalı gruplara dahil olabilirsiniz. Bekarlar hayatın anlamına değiştirecek bir partnerle tanışabilirler.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 37" R
Ay
Yay
29° 23' 14"
Merkür
Koç
16° 18' 22"
Venüs
Koç
28° 36' 46"
Mars
Balık
28° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 10"
Uranüs
Boğa
22° 14' 12"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 57"
Lilith
Başak
23° 07' 22"
True Node
Koç
15° 25' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>