Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

Her bakımdan yoğun bir gün geçireceksiniz. Beraber çalıştığınız insanın sorunları ile yakından ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Para piyasalarındaki aşırı dalgalanmalar işinizde bazı aksamalara neden olabilir. Dikkatli olmalısınız.

Bir dostunuz sizden borç istemek zorunda kalacak. Aslında kendinize ayırdığınız bir miktar parayı , onu kırmamak için borç olarak vereceksiniz. Fakat bu durum moralinizi bozacak.

Bugün günlük düzeninize, sağlığınızla ilgili konulara önem vermeniz gerekiyor. Kişisel düzen gerektiren konularda bazı detaylar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Özellikle evinizle ve işinizle ilgili işler sizi fazlasıyla yoracak. Sonunda işlerinizi yoluna koyup, sakin günler yaşamayı hayal ediyorsunuz. Yakın bir arkadaşınızla aranızda yaşanan olumsuzluklar sizi yıldırmamalı. Sorunun onun karakterinden kaynaklandığını anlamalısınız. Biraz sabırlı olursanız her şeyin kendiliğinden düzeleceğini göreceksiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu seyrinin huzur verici, sakinleştirici, dinlendirici enerjisiyle kucaklaşıyoruz. Hani hep yollardasınızdır ya, keşfetmenin tadına varmak için yüreğiniz hep çarpar ya, bu enerji altında sakin bir ortamda huzur bulmak istersiniz. Bu enerji altında, nereye doğru yol aldığınızdan ziyade, ruhunuz nerde olmak istiyor sorusunun cevabı önemlidir. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, hem ailevi hem de ilişkinizde güven ve huzurun sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret eder. Duygudaşlık sizin için çok kıymetlidir. Yaşamınızı tartışmalardan, sorunlardan uzak bir şekilde yaşamak istersiniz. Sahip olduğunuz değerlerinizi koruma altına alırsınız. Onların üzerine titrersiniz. Yanlışlıklardan, haksızlıklardan korunma ihtiyacınız yükselir. Belki de bu nedenle kendi içinize çekilir, o güveni size hissettirecek kişilerle bir arada olmaya çalışırsınız. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığı, evimiz içinde sevgi ve şefkat duygusu, ılımlı davranışlar bizim için önemlidir. Çünkü huzurumuz buna bağlı. Ne kadar mutlu ve doyumlu isek, o denli başarılı olacağımızın farkındayız. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni etkisi altına alan endişe ve kaygılar artık son bulacak. Önümüzdeki günlerde ilişkilerini değerlendirmeye alıyorsun.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerinizde ebeveynlerinizin baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. Özgürlük alanınız ve sınırlarınıza müdahale edilmesine karşı uzlaşmacı kimliğinizle cevap vermelisiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizi meşgul eden konuları bitirebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir aşka yada yaşadığınız aşkın yeni bir aşkmış gibi alevlenmesine hazır olun. Bundan hoşnut olmayan eski aşklarınız problemler çıkarabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek adımlarınızı teyit edecek önemli işlerinizde para meseleleri kafanızı kurcalayabilir. Bir yandan sizi rahat ettirecek işler peşindesiniz, diğer yandan hakkınızı alamadığınızı düşünüyorsunuz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda ilerlemeye devam eden Ay, sizi düşünsel alanda sonsuz özgürlük isteğine çekecek. Gerek yeni konulara merak, gerekse yeni eğitimlere ola ilginiz artar. Kısa yolculuklara çıkarak asi ve isyankar yönünüzü beslersiniz. Kardeşinizle dargınlık yaşamayın.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 28" R
Ay
Koç
14° 52' 23"
Merkür
Koç
20° 04' 25"
Venüs
Boğa
07° 52' 41"
Mars
Koç
04° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 03' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 10"
Lilith
Başak
23° 57' 25"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>