Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzları çözmek için aradığınız zamanı ancak akşama bulacaksınız. Stresli bir günün sonunda da onunla istediğiniz diyaloğu kurmakta zorluk çekecek, duygularınızı anlatmakta pek başarılı olamayacaksınız.

İş yaşantınızda bazı projelerinizi gerçekleştirmek için fırsat kolluyorsunuz. Bugünlerde bazı yeni projeler için yeniden çalışmaya karar verdiniz. Bunun için bugün bazı ön çalışmalar yapabilirsiniz.

Bugün olumsuz etkilerin tesiri altındasınız, bu sebeple aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Maddi konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Geçmişe karşı büyük bir bağınız var. Yaşadığınız olayların , ilişkilerin etkisini üzerinizden bir türlü atamıyorsunuz. Bu da zaman zaman şu an ki ilişkilerinizi etkiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize ayırabileceğiniz güzel günlerin planı içindesiniz. Sakin ve kararlı bir gün geçireceksiniz. Öncelikle günlük işlerinizi tamamlayacak,dostlarınızla çeşitli sosyal faaliyetlere katılacaksınız. Yakın bir arkadaşınızla aranızda kara bulutlar dolaşıyor. Onunla ilişkinizi şimdilik askıya aldınız. Her ikinizin de sağlıklı bir karara varmanız için belirli bir süreye ihtiyacınız olduğuna inanıyorsunuz.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, sizi canlandırıcıdır. Dostlarınızla konuşursunuz, yazışırsınız. Fikirlerinizi dışa yansıttığınızda insanlar can kulağıyla dinler. Kendinize güvenirsiniz. Özgürce hareket edersiniz. Sevdiğiniz kişilerden destek görürsünüz. Kafanızın içinde yeni plan ve projeler üretirsiniz. Girdiğiniz ortamda dikkatleri çekersiniz. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşlukta olacağından, etrafınızdaki herkes, gerilimli, soğuk ve mesafeli davranabilir. Herkesin kendince bir sıkıntısı olacağını düşünerek anlayışlı olmakta yarar var. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişime hızlı çözümler üretmek isteyebilirsin. Bazı olayları derinlemesine araştırırken pratik düşünmeyi tercih edeceksin.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizden alacağınız destekleri geleceğe yönelik yeni hedefler ve projeler adına belirlemeniz kariyer planlarınız için güzel olacaktır.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle tartışmalara açık bir gündesiniz. Duygusal konularda güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları tamamlayabilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Yaylar keyifli haberler alacaksınız.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaş ortamlarınızda yakın çevrenizle oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınız bazı konuşmalarıyla canınızı bir parça sıkabilirler. Aldırış etmeyin.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihninizdeki en orijinal ve uçuk kaçık fikirleri kaleme almalısınız. Blogunuzdaki paylaşımları herkes merakla takip eder. Sosyal medyada farkı yakalarsınız. Yeni yerler görmek, farklı kişilerle görüşmek ve iletişimde olmak merak duygunuza tercümanlık eder. Uluslararası online eğitimlere dahil olmak için harika bir gün.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 54" R
Ay
Koç
15° 29' 09" R
Merkür
Koç
20° 06' 17"
Venüs
Boğa
07° 55' 46"
Mars
Koç
04° 03' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 27"
Satürn
Balık
17° 03' 14"
Uranüs
Boğa
22° 40' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 19"
Lilith
Başak
23° 57' 42"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>