Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğu pekiştirebilir.

İş konularında yetki paylaşımının, işe hakimiyetle bir denge içinde olmasını savunuyorsunuz. Becerileriniz, bu tür sıkıntılar yaşamayacağınız yeni fırsatlar vermeye elverişli.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayalı. Ortalamanın altına düşmeyen geliriniz, daha çoğuna ulaşma çabalarınızı önünde bir engel gibi durmuyor.

İş hayatındaki beklentilerinizi, amaçlarınızı yeterince ortaya koyabileceğiniz ikili görüşmeler, bugünlerde belli hatlar çizmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor. Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, çekingenliğinizle hesaplaşmalar içine gireceksiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay tüm gün İkizler burcunda olacak. Eşinizle veya sevgilinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün anlam ve önemi gereği belki küsler barışabilir. Ortakaçmış olanlar varsa bugün şirketlerinin gelirinin artması adına yeni fırsatlar yakalayabilir. Mars, Boğa burcuna 13:51 itibariyle geçiş yapıyor. 31 Mart'a kadar ofis hayatınızda çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Emekleriniz karşılığını almak için önce savaşmanız gerekse de sonunda zafer sizin olacaktır. Yalnız sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da dikkatli olmalısınız. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Yay veya yükselen Yay iseniz, ilişkide aradığınız kişi aslında sizin gibi biri olmalıdır. Enerjik, yeniliklere açık, gezmeyi seven bir partner olmalıdır. Karamsar ve geleneksel bir karakter siz göre değildir. Sizin her zaman iyimser olan yapınıza terstir. Sizleri pozitif olarak besleyecek bir partnerle ancak yola devam edebilirsiniz. İlişkide sevdiğiniz kişiyi özgür bırakırsınız. Aynı tavrı da karşı taraftan görmek istersiniz. Bazen çok sevseniz bile evliliğe sıcak bakmayabilirsiniz. Belli bir düzende yaşamak fikri hoşunuza gitmeyebilir. Sevgiliniz veya eşiniz sizin için bir arkadaş olmalıdır. Romantik sözler yerine daha esprili bir üslubunuz olabilir. İlişkinizdeki en büyük tavsiye bazen karşı tarafa onu sevdiğiniz sözlerinizle veya davranışlarınızla göstermeniz gereklidir. Aksi halde sizin neşeli tavrınızı ciddiyetsizlik olarak algılayabilir. Bazen plansız yaşamanız partnerinizle aranızda sorunlar yaratabilir. Aşk hayatınızdan hiç eksik olmasın. <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevindirici haberler alıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Yüce gönlün, bugün ayrı bir güzel, kendini olduğundan çok daha iyi hissediyorsun. Haftanın yorgunluğu artık üstünden geçip gitti. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, çalışma alanında yeni düzenlemeler yapacaksın. Gezegenlerin seyri bugün senin için şaşırtıcı gelişmelerin olacağını işaret ediyor. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, sorunların çözümünü sadece karşı taraftan beklememelisin. Bu durum boş yere aranızda bir uçurum yaratabilir. Evli bir Yay burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz kalbini yeniden fethedecek. Ailende sağlık sorunlarıyla uğraşan yakınından alacağın sevindirici haber içini rahatlatacak.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı yansıtan bir duruş sergilemeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi açık bir şekilde ortaya koymanız bazı insanlar tarafından meydan okunma olarak algılanabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde denge arayacağınız bir gündesiniz. İletişimdeki aksaklıklar size yeniden düşünme ve değerlendirme fırsatı yaratabilir. Farklı düşünceler karşısında tepkili olmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğleden sonra kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerini değiştirmek isteyen Yay?lar referanslara dikkat etmeli. En doğru işi ararken sezgilerinize de kulak verin.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Sizin şu anki ruh haliniz de biraz 'istemem yan cebime koy' tadında. Evet kendi halinizde oldukça mutlu ve neşelisiniz ancak kim sevdiği bir partner ile güzel zamanlar geçirmek istemez ki! Kendinize zaman ayırdığınız kadar sosyal çevrenize de zaman ayırmalısınız.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konularda birikmiş duygular öfke ile açığa çıkabilir. Yenilenme arzunuzu artıran içsel ihtiyaç iyice belirginleşiyor. Gün boyu iletişimde aktif ve dengeli olmak önemli.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafanızı kurcalayan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Zekanızla sezgilerinizi ve psişik yeteneklerinizi birleştirmek için oldukça aktif bir gün. Savaş, aksiyon ve mücadele gezegeni Mars Boğa burcuna geçerek sizin sağlık alanınıza yerleşiyor. Tahlil yaptırmak için harekete geçebilirsiniz. Kendinize değer verin.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerde kurulan iletişim, bugün oldukça memnuniyet verici nitelikte olacaktır. Tüm vaktinizi yakın çevrenizle bu iletişimi kurarak geçirmek isteseniz de, sahip olduğunuz sorumluluklar, sizi başka faaliyetlerde bulunmaya zorlayabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 34"
Ay
Kova
21° 25' 36"
Merkür
Koç
17° 44' 02"
Venüs
Boğa
03° 19' 39"
Mars
Koç
01° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 55"
Satürn
Balık
16° 44' 24"
Uranüs
Boğa
22° 27' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 54"
Lilith
Başak
23° 32' 50"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>