Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ufak tefek karamsarlık duyguları dalgalansa bile bunların üzerinde durmayacak, dikkatinizi isteklerinize yöneltmeyi başaracaksınız. İletişim trafiğinizde aksamalar olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne merhaba dediğinizde yöneticiniz Jüpiter'in Güneş ile şans getiren açısını sizler de hissedebilirsiniz. Günün genelinde şansa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız Güneş de destek olacaktır. Özellikle kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili bir beklentiniz varsa olumlu sonuçlanabilir. Eğitim hayatınızda ve iletişim kurduğunuz çevrede de parlayabilirsiniz. Bugün ailevi meselelerde zihniniz bulanık olabilir. Aile içinde çözüme ulaşmayan sorunlar olabilir. Kararsız kaldığınız durumlar meydana gelebilir. Bu çok doğal çünkü Saat 01:13-17:33 arası Ay boşlukta hareketine devam edeceğinden ailevi veya başka bir konu hakkında sonuç alamayabilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yaptığı 17:33 sonrası enerjiniz yükselmeye başlayacaktır. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğru bildiklerini gözden geçiriyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Son günlerde insanların düşüncelerini anlamakta güçlük çekiyorsun. Özellikle kardeş figürleri ile yaşadığın konuşmalar, bazı doğrularını tekrar gözden geçirmene sebep olabilir. Haftanın son gününde işlerindeki ağırlık canını sıkmış olsa da aslında sorununun bu olmadığını çok iyi biliyorsun. Biraz olsun kendine vakit ayırmaya ne dersin? Bazen hayatın akışına bırakmalısın kendini. Çocukları olan bir Yay burcuysan, rutin sağlık kontrollerini yaptırabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, izleyeceğin bir film ya da tanıklık edeceğin bir olayla onları umduğundan daha çok özlediğini fark ederek duygusallaşabilirsin. Tüm bunlarla birlikte gün içerisinde sık sık sakarlıkların artabilir. Dikkat!

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler meydana gelebilir. Maddi ve finansal konular yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunların üzerine çok fazla gitmemelisiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda olumlu aksiyon almanıza rağmen istediğiniz gibi ilerlemediğini gözlemleyebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizi dekore etmek ya da irili ufaklı güzel eşyalarla süslemek için harika bir gün olabilir. Mutfağınızda da lezzetli yemekler ortaya çıkarabilirsiniz. Becerikliliğinizle göz kamaştırabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güvenli alan yaratma ve huzur bulma arayışınız yüksek. Yakınlarınızdan gelen haberler hassasiyetlere yol açabilir. Finansal risklerden kaçının. Dikkat gerektiren işleri iki kez kontrol edin.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, sosyal ilişkilerinizi adeta jet hızıyla tetikleyecek. Spor yaparken sakatlanmalara dikkat edin. Ayrıca arkadaşlarınızın dobra ve eleştirel tavırları canınızı sıkmasın. Sizin iyiliğiniz için fikirlerini söylediklerini hiç unutmayın. Çocuğunuzun spor aktivitesi için zaman ayırmalısınız. Sizinle vakit geçirmekten mutlu olur.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yine eskileri özlemle anabileceğiniz bir gündesiniz. Bu ara size sık sık gelmeye başlayan geçmiş sahneleri artık unutma zamanınız geldi. Hayat enerjiniz artıyor. Yeni sayfalar açmanızın ve yeni adımlar atmanızın zamanı geldi. Hatta belki geçiyor. İnançlarınızı sağlamlaştırmanız her şeye yeniden ulaşmanızı sağlayacaktır.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 45' 46"
Ay
Kova
14° 14' 51"
Merkür
Koç
17° 28' 52"
Venüs
Boğa
02° 41' 49"
Mars
Koç
00° 47' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 44"
Satürn
Balık
16° 41' 45"
Uranüs
Boğa
22° 25' 33"
Neptün
Balık
28° 56' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 11"
Lilith
Başak
23° 29' 26"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:03

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>