Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önünüze çıkan fırsatlar, sizi gündemden kalkmış, eskide kalmış sorulardan ve yalnızlıktan kurtarabilir. Kararınızın doğruluğu, yanlışlığı artık bir önem taşımıyor. Geçmişten arınmalısınız.

Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyorsunuz. Başarılarınızın arkası gelecek.

İyi niyetli yaklaşımlarınız bugünlerde riskli para ilişkilerinde zarar verici olabilir. Hayata bakışınızda, sağlamcılık ve genişlik bir arada. Parayla ilişkinizde de aynı çelişki gözleniyor.

Özel ilişkilerde yarını oluşturma konusunda gecikiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Koç burcunda hareketine devam eden Ay, gün boyunca aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili konuları gündeme getirebilir. Sevdiğiniz kişiye karşı daha duygusal olacağınız bir günde olacaksınız. Çocuğunuza da ilgi göstermeniz gerekebilir. Belki sizle daha çok zaman geçirmek istiyordur. Israrcı tavırlar gösterdiğinde onun isteklerini kırmayın. Sabahın ilk saatleriyle aktifleşen Ay ve Venüs sert açısı, duygusal olduğunuz gönül ilişkilerinde aynı zamanda sinirlerinizin gerileceği bir günde de olabileceğinizi gösteriyor. Partnerinizle bir sorununuz olmasa bile sizin daha fazla ilgi bekliyor oluşunuz aranızda problemler yaratabilir. Maddi olarak da çok açılmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler alıyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Oldukça yoğun bir gün seni bekliyor. Tedbirli ve atik olmanda fayda var. Öğle saatlerinde yaşanabilecek aksiliklere karşı önemli işlerini ertelemen avantajına olabilir. Evli bir Yay burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin kariyerinde yaşayacağı gelişmeye çok sevineceksin. Bugün aynı zamanda kardeşinin ya da kuzeninin evliliğinde yaşadığı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Bu sorunlar üzerine uzun uzadıya yorumlar yapabilir hatta dayanamayarak sert çıkışlar yapabilirsin. Akşam saatlerinde biraz nefes almak isteyebilir, çalan telefonlara cevap dahi vermek istemeyebilirsin.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar meydana gelebilir. Rekabet ve kıskançlık güne damgasını vurmaya açıkken sizler bunu aksi bir yöne çevirebilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ve çocuklarla ilgili konular sizi daha çok meşgul edebilir. Hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır yapmak istediğiniz her şeyi bugünlerde yaparak hayatınıza değişiklik katabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün boyu içe dönüp huzur bulma arayışındasınız. Farklı görüş almak için danışmak istediğiniz konular olabilir. Akşamüstü enerjide artış söz konusu ancak bilmediğiniz konularda riskli girişimlerden ve sorumluluklardan kaçının.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son söylemeniz gereken sözü ilk başta söylemekten kaçının. Fark etmeden sevdiklerinizin kalbini kırarsınız. Yeni heyecanlara ve başlangıçlara açık bir gün. Spor faaliyetler, yarışmalar, macera dolu seyahatler odağınıza girebilir. Öfke kontrolünü elden bırakmayın.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ev yaşamınız ile ilgili bazı konular, günün ana temalarını teşkil edeceklerdir. Aileniz veya ev arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı dalgalanmalar olması, tüm gününüzü bu kişilerle konuşmakla geçirmenize sebep olabilir. Eğer mümkünse, günlük işlerinizi erteleyebilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 47' 40"
Ay
Kova
14° 42' 12"
Merkür
Koç
17° 29' 48"
Venüs
Boğa
02° 44' 13"
Mars
Koç
00° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 11"
Satürn
Balık
16° 41' 56"
Uranüs
Boğa
22° 25' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 17"
Lilith
Başak
23° 29' 39"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>