Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Araya çoktandır bir uzaklık girdi, şeklindeki düşünceniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Hayatın genel koşuşturmasının özel ilişkilerdeki coşkuyu dönem dönem atlatabileceğini kabul etmelisiniz.

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Kendinizi yenileme arzunuzun kapsamını daraltmanızda yarar var. Bu tutum biraz ekonomik riskler barındırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla iç içe yaşıyorsunuz. Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya fazla istekli görünmüyorsunuz. Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:47-04:28 arasında Ay boşlukta ilerliyor. 04:28 itibariyle Boğa burcuna geçen Ay, sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Diğer günlere oranla kendinizi daha düşük enerjili hissedebilirsiniz. Duygusal olarak da kafanızda netleştiremediğiniz şeylerin olması enerjinizi düşürebilir. Güzel haber ise akşam geliyor. Ay-Venüs arasındaki uyumlu açı akşam saatlerinde gönül ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur konuşmalar yapıyorsun!İdeallerin uğruna, şövalye edası ile zihninin felsefeye yatkın hallerini gözler önüne sereceğin bir gün olabilir. Bu da ne demek diyebilirsin şimdi. Macera, yaratıcılık ve azmi bir arada yaşanacağın bu günü istediğin gibi kendi lehine çevirmen mümkün olabilir. Birilerine yardım etmek için koştururken, patronun ile yapacağın konuşma ekip arkadaşlarını cesaretlendirecek gelişmelere neden olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, ayrıldığın sevgilin hakkında duyacakların karşısında daha güçlü bir tavır takınarak, isabetli karar almışım diyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin vereceği müjdeli habere inanmakta zorluk çekebilirsin. Aldığın haberi yakınlarınla paylaşmak için telefona sarılabilirsin.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yakalayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda uzun zamandır var olan sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizde beraber çalıştığınız insanlarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, kendinize daha fazla özen göstermeye çalışın. İş hayatınızdaki görevlerinizle ilgili konularda kararlılık göstereceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerini daha dingin ve paylaşım içinde geçirebilirsiniz. Çatışmalara dikkat etmekte fayda var.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerle arkadaşlık edin. Ancak herkesi dost bilmeyin. Dostunuz sandıklarınız sizi gerçekten şaşırtacak.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın sonsuz potansiyeline aşık yaylar gün boyu sosyal ve yaratıcısınız. Kişisel gelişim imkanları olabilir. Olağan dışı sosyal imkanlar gelişebilir. Talihinize güvenin ve akışta olun. Değişim beklenmedik yerden başlayabilir.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alış verişe çıkabilirsiniz. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzü serbest bırakmak ve sizi yakın çevreniz ile çeşitli faaliyetlere veya sohbet ortamlarına sürüklemesine izin vermek, bugün yapacağınız en iyi şey olabilir. Kafanızı dinlendirebilir, sinirlerinizi gevşetebilirsiniz. İleriki günlerde işe ayıracağınız gücü toplamanız mümkündür.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>