Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi onunhayatından kıskanıyorsunuz. Bunu itiraf edemeyeceğinizi de biliyorsunuz. Kendi kendinize yaşadığınız bu sorun sizi agresif yapıyor.

Bıkmış görünüyorsunuz. İnsanın üzerineyıkan mesai arkadaşları, yetkin olmayan yetkililer, yorucutemposu, yetersiz kazanç.. Bunların hepsi sizi hayatınızdan bıktırmış gibi görünüyor.

Parayla bugünlerde ciddi sorunlar yaşıyorsunuz. Birtakım hayalleriniz için ona herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Gelecekte, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

İşyerinizde birisiyle dişe diş bir mücadele içindesiniz. Ona kolay lokma olmadığınızı anlatmak istiyorsunuz. Ama bu kadar gerilmenize hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Çarşamba günümüz, saat 06:07 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Bu enerji, finansal-kazanımlar-aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde güvenliğinizi bir hayli önemsediğinizi gösteriyor. Bir meydan okuma veya size karşı ters bir şey yapılması halinde doğal olarak sınırlarınızı korumak istersiniz.  Kararlarınızı kendiniz vermek ve hiçbir terslikle karşılaşmadan uygulamak istersiniz. Yönetilmekten, yönlendirilmekten hiç hoşlanmazsınız. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, yeniliklerin peşinde koşmanın işaretçisidir. Kendimize yeni ortaklar, arkadaşlar, sosyal gruplar, idealler belirleyeceğiz. Yolumuzun, arzumuzun, hedefimizin farkında olarak hareket edeceğiz. Bu görünüm, bir ilişkinin başlaması, devam edenin güçlenmesi, bozulanın tamir edilmesi yönünde de sizi destekleyicidir. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, kişisel anlamda bir hayli cesur olduğumuzu, ne yöne gitmemiz gerektiğini bildiğimizi, ona göre tercihlerde bulunacağımızı işaret ediyor. Hevesliyiz, girişimciyiz ve ne istediğimizi biliyoruz. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, para-ilişki-güvence konularını karşımıza getiriyor. İnsan her bir durumu ciddi anlamda derinlikli bir şekilde ele almak zorunda kalıyor. Çünkü işler umduğumuz gibi gitmiyorsa, bunun nedenleri üzerinde durmak lazım. Saat 22:11 Yengeç burcunda sondördün oluşuyor. Siz etrafınızdaki kişilerle gerek ilişki gerekveya bir çok konuda bağlantıya geçerek işbirliğinde bulunmaya gayret ediyorsunuz.  Çünkü başkalarının sizi onaylaması, takdir etmesi çok önemlidir. Herkesi ayrı ayrı idare etmeye çalışırsınız. Tabii ki bu, epeyce yorucudur. Görüşmeniz varsa, karşınızdaki kişinin istediği gibi konuşmaya çalışırsınız. Sevgilinizle aranız bozulmasın istemezsiniz. Arkadaşlarınıza her türlü desteği verirsiniz. Girişimlerde bulunarak, kendinizi garanti altına almaya çalışırsınız. Fakat nedense aradığınız desteği, ilgiyi, yardımı görmeniz mümkün olmaz. İşte bu durum sizi bir hayli rahatsız eder. Bu yüzden de bir hayli sıkılırsınız. Ancak bugün ne kendinizden fazla ödün veriniz ne de karşılık göremediğinizde hayata küsmeyiniz. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz.. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacak, arkadaş çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir. Doğru değerlendirmeli ve diğerlerinin kafa karıştırıcı seslerini görmezden gelmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden sizi bağlayan koşullar içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi koruma duygunuz kararlarınızı etkileyecek. Özellikle ortak para hesaplarınız gibi konularda bu durum daha belirgin bir hale gelebilir. Öte yandan ekonomik açıdan değişim ve esneklik gerektiren durumlar var. Bazı dengeleri yeniden kurmanız gerekiyor.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARILARLA dolu keyifli bir gündesiniz. Hiç ummadığınız konularda bile keyifli gelişmeler yaşayıp mutlu haberler alabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 14" R
Ay
Koç
25° 11' 12" R
Merkür
Koç
20° 36' 48"
Venüs
Boğa
08° 44' 31"
Mars
Koç
04° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 45"
Satürn
Balık
17° 06' 27"
Uranüs
Boğa
22° 42' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 29"
Lilith
Başak
24° 02' 05"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>