Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi onunhayatından kıskanıyorsunuz. Bunu itiraf edemeyeceğinizi de biliyorsunuz. Kendi kendinize yaşadığınız bu sorun sizi agresif yapıyor.

Bıkmış görünüyorsunuz. İnsanın üzerineyıkan mesai arkadaşları, yetkin olmayan yetkililer, yorucutemposu, yetersiz kazanç.. Bunların hepsi sizi hayatınızdan bıktırmış gibi görünüyor.

Parayla bugünlerde ciddi sorunlar yaşıyorsunuz. Birtakım hayalleriniz için ona herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Gelecekte, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

İşyerinizde birisiyle dişe diş bir mücadele içindesiniz. Ona kolay lokma olmadığınızı anlatmak istiyorsunuz. Ama bu kadar gerilmenize hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle birlikte ilginç bir işin peşindesiniz. Bu işte şansa çok ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Çok şanslı biri olmadığınıza inanıyorsunuz, bu umudunuzu kırıyor. Daha renkli bir hayat istiyorsunuz. Ama bunun için paranın hiç de gerekli olmadığı yolundaki inancınız, artık mazide kalmış gibi görünüyor. Bu nedenle, şimdiki yaşamınızla barış halinde olma yolunu seçmiş görünüyorsunuz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgürce aşk yaşama arzumuz ve dilediğimiz gibi günü geçirme isteğimizdir. Hem paylaşımda bulunmak hem ortaklaşa bir şeyler yapmaktan keyif alırız. Canlıyız, hareketliyiz ve keyifliyiz. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığında enerjiniz gayet yüksek olacaktır. Yeni bir girişim söz konusu olabilir. Artık durmaya, beklemeye niyetiniz yoktur. Hem aşkta hem hayatınızı ilgilendiren konularda atılımda bulunmaya çalışırsınız. Hem çevrenizle ilişkilerinizde popülerliğiniz yükselir hem de aşkta aktifsinizdir. Uyumlu dostlar, adil insanlar, sosyal yaşam, dengeli dostluklar ve amacınıza uygun işlerle adınızı duyurmaktan yana düşünürsünüz. Yaşamınızda önemli bir gelişim ve yenilik söz konusu olabilir. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, sizi gayet aktif, eğlenceli, hareketli, cesur kılıyor. Ancak paranızı risk altına alacak kararlar vermeyiniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Menkul değerler, borsa, spekülasyon içeren yatırımlar için mutlaka uzmanlara danışın. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu? Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, duygularımızı, düşüncelerimizi açıklamakta oldukça cesuruz. Arzularımız gayet ateşli ve aktif akışta. Dostlarımızla olan muhabbetimiz de bir hayli yoğunlaşıyor. Ortama ve duruma göre hareket edebilir, konuşabiliriz. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Maddi konularda yeni finanslara ihtiyacınız olduğunu çevrenizle paylaşmalısınız. Bugün, kendinizi sorgulayabilir yeni keşiflerde bulunabilirsiniz

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neler yapmaya çalıştığınız konusunda fazla açık olmanız, bazı kişilerin planlarınızı bozmasına neden olabilir. Dolayısıyla, daha yalnız çalışmanız ve evraklarınızı düzenli halde tutmanızda fayda var. Çok çalışmak ve ön hazırlıklar yapmak gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta ve eğlenceli konularda oldukça hareketli ve heyecanlı bir gün olabilir. Keyifli konular için bolca harcama da yapabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşamaya açık bir gün olacak. Sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan ilişkinize çok dikkat etmeniz gerekecek.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz.Sıra dışı ve ekstrem sporlar ile ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Trafikte temkinli araç kullanmanız gerekecektir. Üstelik cinsellik dozu da yüksek olacaktır.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 05' 12" R
Ay
Aslan
11° 55' 45" R
Merkür
Koç
28° 24' 42"
Venüs
Boğa
18° 22' 35"
Mars
Koç
10° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 24"
Satürn
Balık
17° 42' 16"
Uranüs
Boğa
23° 09' 46"
Neptün
Balık
29° 17' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 29"
Lilith
Başak
24° 54' 10"
True Node
Koç
14° 53' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>