Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gözden geçirmenizde yarar var. Aşk ilişkisinin insanı baskıladığını, özgürlüğünü kısıtladığını düşünmeye başladınız. Bu konuda bir bilirkişi arayışınız hiç doğru değil, kendinize yeniden danışın.

İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor. Birbağlantınızdan olumsuz belirtiler alıyorsunuz. İşi kurcalamanız halinde sizi çok şaşırtacak duyumlarla karşılaşacaksınız.

Zararlı çıkma ihtimaliniz olan birtakım para alışverişleri içine girebilirsiniz. Cömertliğinizi sınırlamanız gerekiyor. Bugünlerde para konularında hassas ve ölçülü olmanız yararlı olacak.

Aşk hayatınızdaki beklentilerinizde ısrarcı davranırken, kendinizi karşınızdakinin yerine koymayı denemelisiniz. Bu yöntemle, yaşadığınız soğukluğun tek taraflı olduğunu da göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin bu sıralar sıkı dostluklara gereksiniminiz var. Bunun boşluğunu ne kadar hissetmeseniz de edinmeniz halinde, sıkı dostlukların yaşamınızı nasıl renklendireceğini göreceksiniz. Son zamanlarda sancılı birtakım ilişkiler içindesiniz. Bu ilişkileri onarıp bir yere getirme olanağına asla sahip değilsiniz. Bunların dışında kalmanız en iyi çözüm gibi görünüyor.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü,güvenliği, maddi-manevi anlamdaki tatminkarlığı ve ilerisi adına umut vermesi bizim için kıymetli. Bu olgular her anlamda sağlıklı bir yaşamı arzuladığımızı işaret ediyor. İlişkimizde de, geleceğimizi bilmekten yanayız. Detaylar her ne kadar sıkıcı olsa da, her konuda titiz düşünüyoruz.Saat 08:02 Ay-Neptün karşıtlığında, ters giden şeylerle uğraşmak sizi rahatsız eder. Detaylar, sorumluluklar sizi yorar. Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşumu  çalışma hayatımızda veya genel olarak günlük yaşamda zorlanmaktan hoşlanmadığımızı gösteriyor. Biz gönlümüzce hareket etmek istiyoruz.Saat 13:20 Ay-Satürn görünümü, olayları gereğinden fazla endişeli hatta bazen sanki her şey üstümüze geliyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Etrafımızda olan bitene bilinçli bir şekilde bakmakta, sakin yaklaşmakta zorlanırız. Her şeyin ardında yatan bir başka neden ararız. Bu bakış açısı, bu görünümün doğasında vardır. Ancak bizim de durumları ele alırken bilinçli düşünmeye çalışmamız gerekiyor. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, birkaç hafta önceki meseleler üzerinde tekrar düşünmemizi, titizlikle gözden geçirmemizi sağlıyor. Saat 18:59 Ay-Pluto görünümü,  derinlikli ele almamız gereken konunun, işimiz olduğunu vurguluyor. Çünkü parasal açıdan güçlü olmanın yolu budur.Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu,  iyi bir analiz ve işlerimize odaklanarak gelişim yönünde ivmemiz yükselebilir. Burada önemli olan işimizin gereklerini bilmek ona göre hayatımızı yönlendirerek başarıya ulaşmaktır.Saat 23:20 Ay-Venüs görünümü, seçkin zevklere, sağlam ve tutarlı olana yönelmenin işaretidir. Eğer kendinizi güvende hissediyorsanız, daha tutkulu ve daha sevecen davranabilirsiniz. Güven olgusu gerçekten şu günlerde önemsenmeli. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. . Cazibeniz dikkat çekiyor. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Fırsatların söz konusu olduğu bir gün.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından gelecek yardımlara güvenmeniz yanlış olur. Yanlış bilgi ya da haberlere dayalı ilginizi çekmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İmajınıza zarar vermemeniz ve daha fazla soru sormanız ya da araştırmacı olmanız gerekiyor. Evinizle ilgili olumlu değişiklikler size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde, kişisel işler ve sorumluluklar sizi bağlayabilir. Akşam saatlerinde daha yapıcı olabileceğiniz destekler bulabileceksiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın mükafatını almaya hazır olun. Çok yorulmuş olabilirsiniz ama bunlara değdiğinizi göreceksiniz. İş değişikliği düşünen Yaylar önce araştırın.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dönük imzaların atılması genelde bu sürece denk gelir. Duygularınızın kontrol dışı hareket etmediğini sizi zorlamadan mantığınızla uyum içinde olduğunu gözlemlersiniz. Sağlığınız da eskiye göre iyi durumdadır. Geçmişten gelen sağlık sorunlarınız varsa hızlı iyileşme dönemi yaşarsınız.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizden beklentileri fazla. Onların istediği gibi davranabilirsiniz. İşinizde sizi hareketlendiren konular var. Özel hayatınızda partnerinizin onayladığı bazı şeyler size ters gelebilir.

14 MAYIS 2016 YAY BURCU YORUMU

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize odaklı planları yapabileceğiniz bir pazar günündesiniz. Ay'ın yönetici gezegeniniz Jüpiter ile kavuşumda bulunması size geleceğe karşı umut verecektir. Dolayısıyla olumsuz deneyimlerden alacağınız öğretilerle daha sağlam ve yararınızı gözetebileceğiniz projelerin üzerine odaklanabilirsiniz. Annenizle hoş vakit geçirmeyi de unutmamalısınız.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 40" R
Ay
Aslan
23° 59' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 35"
Venüs
Boğa
19° 35' 54"
Mars
Koç
11° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 28"
Satürn
Balık
17° 46' 28"
Uranüs
Boğa
23° 13' 14"
Neptün
Balık
29° 19' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 33"
Lilith
Başak
25° 00' 46"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>