Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor.

Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz.

Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok.

Size ait sırların, bilginiz dışında başkasıyla paylaşılması hoş değil. Bazı uyarılar için atik davranmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Evliliğinizde, ilişkinizde sabah saatlerinde kısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz. Öğlen Ay Ve Güneş arasındaki uyumlu açı aranızdaki sorunları çözmek adına size destek olacaktır. Karşı tarafa karşı mahçupsanız, öğlen kendinizi affetirebilirsiniz. 15:48-17:02 aralığında Ay boşlukta olacak. Bu aralıkta partnerinizle iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Attığınız mesajlar iletilmeyebilir. 17:02 sonrası Ay Yengeç burcuna geçiyor. Maddi konularınızı düşüneceğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Fazla harcama yapmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alıngan ve sitemkâr davranıyorsun!Bugün maddi konularda kararsızlık yaşayabilir, gelecek kaygısına düşebilirsin. Değişken ruh halin tüm işlerine yansıyacağı gibi, yaptığın işlerde de kararsız kalabilir, bu konuda eleştiri alabilirsin. Ancak öğleden sonra alacağın bazı haberlerle kendini toparlayacaksın. İkili ilişkilerin ön plana çıkmaya başlıyor. Eğer evli ya da ilişkisi olan bir Yay burcuysan önümüzdeki günlerde aile içinde özel hayatının ihlal edildiğini ve herkesin olaylara dâhil olduğunu düşünebilirsin. Duygusal açıdan hassas olduğun bu dönemde alıngan ve sitemkâr bir yapıya bürünmen oldukça kolay. Sanatla ilgilenen bir Yay burcuysan, popüler kültürü daha çok takip etmek ve çalışmalarından para kazanmak isteyebilirsin.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde güven duygusunu sorgulayabileceğiniz önemli bir gün. Yaklaşımlarınızı da kontrol etmelisiniz. İletişimsel kontaklarınız oldukça güçlü.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili aksaklıklar keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Öğleden sonrahayatınızdaki sorumluluklarda artış olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize hem sınırsız sevgi veriyor hem de sevgi almak istiyorsunuz. Buna karşı taraf hazır mı bunu görmeniz lazım.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hala dersler almaya devam ediyorsunuz. Maddi anlamda gücünüzü yeniden toplayabileceğiniz bu zamanlarda, iletişim en büyük silahınız olacaktır. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşmaktan geri durmamalısınız.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde değişken ve huzursuz olabilirsiniz. İlişkilerde onaylanma arzusuna takılmadan, akışta olmak faydalı olur. Öğleden sonra sağlık hassasiyetleri olası.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bugün romantik takılmak size iyi gelir. Amayerinizdeki bütçe, hesap, denetim konularından da yakanızı kurtarmanız çok pek kolay olmaz. Sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek size iyi gelir. Spiritüel konular ve meditasyona zaman ayırın. Miras konularıyla ilgilenebilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görev ve sorumluluklarınız, özel hayatınıza vakit ayırmanızı engelleyebilirler. İşinizle ilgili çalışmalarınız ve ilgili kişilerle kurduğunuz ilişkiler, özel ilişkilerinize oranla, günün öne çıkan ana konuları olmaya daha yatkındırlar.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 20"
Ay
Kova
25° 15' 08"
Merkür
Koç
17° 52' 30"
Venüs
Boğa
03° 39' 40"
Mars
Koç
01° 23' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 43"
Satürn
Balık
16° 45' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 15"
Neptün
Balık
28° 58' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 48"
Lilith
Başak
23° 34' 38"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>