Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız teklifler önemli. Koşullarınızın elverişsizliği sizi engellememeli. Birtakım şeyleri artık yerli yerine oturtmanız için, şartlarınızı zorlamanızda yarar var.

Gelecekle ilgili belirleyici etkileri olan konularda, tüm becerilerinizi ortaya koyma durumunda kalacağınız görüşmeleriniz var. Şu sıralar, zihninizi dağıtabilecek gelişmelerden uzak kalmaya çalışın.

Birçok şeyi siz belirlemek istiyorsunuz. İsteğinizin, bilginiz dışındaki para ilişkilerini ve yabancısı olduğunuz alışverişleri de kapsaması biraz fazla. Bu konulardaki egemenlik arzularınız iyi niyetlere bağlı, ama yine de rahatsız edici.

İlginizin çekilmeye çalışıldığı olaylara karşı ısrarla ilgisiz bir tavır içinde olmanız, hakketmediğiniz kuşkuları doğuruyor. Yakın çevrenizde de olsa duyarsız kaldığınız bazı konular var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde pek doyumlu olmadığınız görünüyor. Ama bu sıralar biraz fazla seçen, çok sokulgan olmayan biri gibi davranışlar içindesiniz. Kendinize zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz. Oysa kendinize sunabileceğiniz bir sürü zevkiniz var. Her şeyin yerli yerinde göründüğü hayatınızda, bu tür eksiklikler hissetmenizdeki nedenleri keşfetmeye çalışın.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, zihnimizin güven, istikrar, verimlilik, maddi kazanımla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmasını sağlar. İster istemez, kendimizi garanti altında mıyız değil miyiz diye sorgularız. Sağlıklı yaşam, huzurlu bir hayat ve üretime dönük çalışmaların planlanması, yürürlüğe konması, işlerin sağlamlaştırılması, yarar ve zarar hesabının yapılması yönünde Merkür-boğa burcu geçişi olumludur. Pratik şekilde işleri organize edersiniz. Ancak kendi düşüncelerimizin sürekli doğru olduğunu kanıtlamaya ve kabul ettirmeye çalışmamalıyız. Gerektiğinde başkalarının da görüşlerini almak yerinde olur. Saat 12:16 itibariyle Ay-Güneş görünümü sizi rahatlatıyor. Maddi ve manevi anlamda doğru karar alabilirsiniz. Elinizdeki işleri kolaylıkla bitirmenizi sağlayan moral gücünüz etrafınızdaki kişilerle olan ilişkinizi de düzenleyicidir. Maddi konularda tasarrufu destekleyen enerjiler küçük birikimlerinizi geleceğiniz adına şekillendirmenizde size destektir. Yeter ki, kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yatırım konusunda kar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz girişimlerde bulunmak yerine dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Gecikmeler olabilir. Saat 20:49 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkar. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Partnerinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar birlikte seyahate gitmeyi düşünebilirler. Bazı önemli konular üzerinde birileriyle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü,konularının kafanızın içini epeyce meşgul etmesi anlamındadır. Yenilik yapabilmek için şartların uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin işlerle ilgili haberler alabilir ve hangisine yöneleceğini şaşırabilirsin. Özel hayatında birden fazla kişiyle ilgilenebilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kredi çekmek,ya da alacak verecek dengeniz için borç almak gibi durumlar söz konusu olabilir. Yakın çevrenizden biri size ekonomik anlamda yol gösterebilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları paraya çevirmek isteyebilirsiniz. Konusunda uzman olan kişilerle görüşebilirsiniz. İşlerinizde desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Altıgan olabileceğiniz bir gün. Karşılaştığınız olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Sorunların üzerine gitmeyin ve özellikle sevdiklerinizi eleştirmekten kaçının. Aslında duygularınızı aklınız ile denetlemeniz mümkün. Yeni tanıştığınız kişiler ve özellikle yabancı ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Çevrenizin saygı duyduğu kişilerin size olan ilgisi moralinizi yükseltebilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür bugün burç değiştiriyor ve günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda hareketliliğin ve iletişimin artacağı bir dönem başlıyor. Astlarınızla, size yardımcı olan, destek aldığınız kişilerle daha sık konuşabilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ilgili her konuya daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu. İş görüşmelerinizde artış görülecek. Bu dönemde sağlığınızı gözden geçirebilir ve gerekli kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyatla ilgili oldukça net bir tutum içerisinde bulunabilir, yardımlaşma ve ihtiyacı olanların yardımına efektif bir biçimde yönelebilirsiniz. Duygulardan arınmış bir ciddiyetle ilerleme sağlayabileceksiniz. Finansal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. Zihinsel ve fikirsel olarak olgun ve sorumlu davranıp arkadaşlarınıza tavsiye vermeniz olasıdır. Hizmet alanınızda çalışanlarınız ve ortak çalışmalarda daha kolay ilerlemek adına iletişime hız verebileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Sağlıkla ilgili kontrollere girişebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 24"
Ay
Kova
18° 00' 33"
Merkür
Koç
17° 36' 42"
Venüs
Boğa
03° 01' 41"
Mars
Koç
00° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 30"
Satürn
Balık
16° 43' 09"
Uranüs
Boğa
22° 26' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 05"
Lilith
Başak
23° 31' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>